Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Λαρίσα, η Χάβι σ’ έχει για πρωινό (photos)

Χαμός γίνεται τις τελευταίες μέρες στο Κόπα Αμέρικα. Όχι με τον αποκλεισμό των φαβορί, τις ήττες των Βραζιλία, Αργεντινή, Κολομβία και Χιλή. 

Ο χαμός γίνεται στις εξέδρες και ειδικά στα γήπεδα που αγωνίζεται η Παραγουάη. Αιτία η μεγάλη εχθρός της Λαρίσα Ρικέλμε. Η Χάβι, περιβόητη μοντέλα έχει πάει τους πανηγυρισμούς ένα… βήμα παραπέρα. Βλέπετε σε αντίθεση με τη Λαρίσα που έκλεψε την παράσταση πέρσι στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής και κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ, η Χάβι μόνο αδιάφορους δεν αφήνει τους θεατές με την παράσταση που δίνει. 

Μάλιστα, το σόου της είναι τόσο δυνατό που η KONMEBOL, η συνομοσπονδία ποδοσφαίρου της Λατινικής Αμερικής... σκέφτεται να πάρει τα μέτρα της. Βλέπετε ο περισσότερος κόσμος αντί να κοιτάει τα ματς, έχει την προσοχή της στα άκρως αποκαλυπτικά μπλουζάκια της Χάβι…

Δείτε και εσείς τι συμβαίνει. Οσο  για τη Λαρίσα, θέλει (όπως βλέπετε και σε μια από τις παρακάτω φωτογραφίες), αλλά η Χάβι παίζει… μεγάλη μπάλα. 

Σε αυτές τις δύο που ανταγωνίζονται πρέπει να προσθέσουμε και την Πάτι, η οποία, πάντως, δείχνει να ασχολείται περισσότερο με την ομορφιά της και το ζεστό χαμόγελο παρά με το πως θα γίνει πιο προκλητική για τον κόσμο... Κοντολογίς δεν μοιάζει με... σκύλο...

Το θέμα, πάντως, είναι ότι η Παραγουάη με όλα αυτά, έχει κερδίσει το... άλλο Κόπα Αμέρικα. Αυτό της εξέδρας...
Ας δούμε τις πρωταγωνίστριές μας...
πηγή: theplayer.gr

H XABI ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ ΚΟΣΜΟ









ΚΑΙ Η ΛΑΡΙΣΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ, ΑΛΛΑ...









ΚΑΙ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΙ








 

Δεν υπάρχουν σχόλια: