Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Σεισμός... ήρθε ο Ισλανδός!!

Πάνω από 1.000 ΑΕΚτζήδες αποθέωσαν τον έκπληκτο Έιντουρ Γκούντγιονσεν στο «Ελ.Βενιζέλος»! Έκρηξη κιτρινόμαυρης χαράς για την μεταγραφή του Ισλανδού παικταρά. Διαβάστε όσα έγιναν στο αεροδρόμιο.
Οι οπαδοί της ΑΕΚ πήραν από νωρίς θέση στο Ελ. Βενιζέλος περιμένοντας τον Ice-Man, παρά το γεγονός ότι η ζέστη... δεν παλευόταν! Εκεί ήταν ήδη και οι άνθρωποι ασφαλείας της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, που σε συνεργασία με την αστυνομία, φρόντιζαν για να πάνε όλα βάσει προγράμματος και να μην σημειωθεί κάποιο έκτροπο. Οσο η ώρα για την προσγείωση του Ισλανδού σταρ, που συνεοδευόταν από τους Γκρέταρσον και Κωνσταντινίδη, πλησίαζε τόσο αυξανόταν και ο αριθμός των Ενωσιτών, για να ξεπεράσουν τελικά τους 1.000 μετά από μία... μαζική άφιξη περίπου 300 ατόμων με μηχανές και Ι.Χ. λίγο πριν τις 19:00.

Τα συνθήματα ως εκείνη την ώρα είχαν να κάνουν με την ΑΕΚ, τη Νέα Φιλαδέλφεια και την αστυνομία, αλλά λίγα λεπτά πριν εμφανιστεί το αυτοκίνητο που μετέφερε τη μεγαλύτερη μεταγραφή του φετινού καλοκαιριού, οι οπαδοί της Ένωσης έκαναν... ζέσταμα! Συνθήματα όπως «τον γ... τον γαύρων πώς τον λεν; Γκουντγιονσέν, Γκουντγιονσέεεεεεν» και «γ... τον π... τον Τζιμπούρ, Εϊντούρ, Εϊντούρ» ακούγονταν συνεχώς!
πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: