Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

"Έτοιμοι στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι"

Αισιόδοξος πως ο ΠΑΟΚ θα παρουσιαστέι έτοιμος στο πρώτο του ευρωπαϊκό παιχνίδι, παρουσιάστηκε ο Παντελής Κωνσταντινίδης κατά την άφιξη της αποστολής της ομάδας στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" το μεσημέρι της Δευτέρας(18/7).
"Έτοιμοι στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι"
"Πήγε καλά η προετοιμασία. Είχαμε ατυχίες στο τέλος με τραυματισμούς παικτών, όμως, αυτά είναι στο πρόγραμμα. Οι παίκτες δούλεψαν καλά κι είμαστε στην τελική ευθεία εν όψει της πρώτης ευρωπαϊκής αναμέτρησης. Αύριο (Τρίτη 19/7) θα είμαστε σίγουροι που βρισκόμαστε, σε ό,τι αφορά στους τραυματισμούς", τόνισε αρχικά ο τεχνικός διευθυντής του "Δικέφαλου του Βορρά" και συνέχισε μιλώντας για το ρόστερ της ομάδας:

"Έχουμε αξιολογήσει καλά στη διάρκεια της προετοιμασίας το ρόστερ κι από εδώ και πέρα θα γίνουν όλες οι απαραίτητες κινήσεις για να είμαστε έτοιμοι στα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια".

Όσον αφορά το φιλικό με την Ούπεν και τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις, είπε: "Στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι ο προπονητής μας έκανε δηλώσεις για κάποιους παίκτες που τον απογοήτευσαν. Εμείς θα κάνουμε ό,τι πρέπει να είναι ομάδα έτοιμη στα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια".

Πηγή: olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: