Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Η Εθνική αποσπά τον Τζιμπούρ

Στη λίστα των κλήσεων του νέου ομοσπονδιακού προπονητή της Αλγερίας, Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς βρίσκεται ο Ραφίκ Τζιμπούρ κι έτσι ο 27χρονος άσος του Ολυμπιακού θα πρέπει να απουσιάσει από την προετοιμασία του Βαλβέρδε για ένα πενθήμερο μέσα στον Αύγουστο.



Πρόγραμμα πενθήμερων προπονήσεων προετοιμασίας για την εθνική ομάδα της Αλγερίας ανακοίνωσε ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής της βορειοαφρικανικής χώρας, Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς και ο Τζιμπούρ που βρίσκεται στη λίστα των κληθέντων θα ταξιδέψει στις 7 Αυγούστου στη Γαλλία.
Το όνομα του Ραφίκ Τζιμπούρ βρίσκεται στη λίστα του Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς, του νέο προπονητή της Εθνικής Αλγερίας, η οποία περιλαμβάνει τα ονόματα των 33 ποδοσφαιριστών που καλούνται να πάρουν μέρος στις προπονήσεις της ομάδας οι οποίες θα διεξαχθούν από 7 έως 11 Αυγούστου στη Γαλλία.
Αυτό συνεπάγεται ότι ο 27χρονος Αλγερινός επιθετικός του Ολυμπιακού θα αναγκαστεί να χάσει ένα μέρος του τελικού σταδίου της προετοιμασίας του Βαλβέρδε ενώ δεν θα μπορέσει να είναι στην ομάδα για το φιλικό κόντρα στην Κατάνια στις 7 Αυγούστου.


Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: