Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Στην Κουάλα Λουμπούρ η άκρη του νήματος

Το δισεκατομμύριο της Μαλαισίας ψάχνουν οι εισαγγελείς με σύμμαχο της αρχές της ασιατικής χώρας και την ίντερπολ, ενώ τα ονόματα της λίστας των 968 Ελλήνων παικτών σύντομα θα γίνουν γνωστά.

Στην Κουάλα Λουμπούρ η άκρη του νήματος
Το 1 δισ.ευρώ αγγίζει η στοιχηματική δραστηριότητα 968 Ελλήνων στη Μαλαισία, στους οποίους εμπλέκονται ένας γιος παράγοντα ομάδας, ένας πρόεδρος ομάδας Football League, δύο μάνατζερ, ένας μπούκερ, και πλήθος άλλων.
Μάλιστα ο επικεφαλής των Μαλαισιανών αστυνομικών ερευνών, Καμαρούλ Ζαμάν Μαμάτ, τόνισε: συνεχίζουμε τις έρευνες και συνεργαζόμαστε στενά με την ιντερπόλ για την καταπολέμηση του φαινομένου του παράνομου στοιχηματισμού και την υπόθεση που αφορά το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Οι Μαλαισιανοί κάνουν λόγο για ένα τεράστιο οικονομικό σκάνδαλο, καθώς πρόκειται για ένα τεράστιο ποσό που έχει παιχτεί από Έλληνες, ενώ η ιντερπολ από την πλευρά της βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία με τον ΟΠΑΠ για ανεύρεση νέων στοιχείων που μπορεί να βοηθήσουν στην διαλεύκανση της υπόθεσης.
Θυμίζουμε ότι η υπόθεση βγήκε στο φως όταν ένας υπάλληλος της τράπεζας της Ελλάδας ερεύνησε εμβάσματα ιδιωτικής τράπεζας, άνω των 15.000 ευρώ, διαπιστώνοντας πως η τράπεζα της Ελλάδας δεν είχε ενημερωθεί σχετικά και δεν δηλωνόντουσαν καν οι αποστολές, οι οποίες είχαν προορισμό τη Μαλαισία. Έτσι λοιπόν βρέθηκε η μία άκρη από το κουβάρι και όπου να' ναι οι ερευνητές ευελπιστούν να βρεθεί και η άλλη.
Το σημαντικό της υπόθεσης είναι ότι πολύ σύντομα θα αποκαλυφθούν και τα ονόματα της σχετικής λίστας, όπου αρκετά από αυτά είναι ως συνήθως... υπεράνω πάσης υποψίας.gazzetta gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: