Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

«Κλείνει στη Σίτι ο Αγουέρο»

Η Μάντσετσερ Σίτι φαίνεται ότι θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Κουν Αγουέρο, όπως αναφέρουν οι Ισπανοί. Ο επιθετικός της Ατλέτικο προορίζεται για αντικαταστάτης του Κάρλος Τέβες.
Ισπανικά δημοσιεύματα στέλνουν τον 23χρονο επιθετικό στην Μάντσεστερ Σίτι μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι είχε δηλώσει πριν από μερικές ημέρες ότι ελπίζει ένας εκ των Νασρί και Αγουέρο να γίνει παίκτης της Σίτι μέχρι το τέλος του Ιουλίου και φαίνεται ότι η επιθυμία του θα πραγματοποιηθεί.
Ο αποκλεισμός της Αργεντινής στα προημιτελικά του Κόπα Αμέρικα από την Ουρουγουάη αναμένεται να επιταχύνει τις εξελίξεις σχετικά με την πώληση του Αργεντίνου άσου. Η Ατλέτικο ζητά 45 εκατ. ευρώ, που είναι και το ποσό της ρήτρας αποδέσμευσής του, και δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να ρίξει τις απαιτήσεις της. Η Γιουβέντους έκρινε υψηλό το ποσό και έστρεψε την προσοχή της στον Τζιουσέπε Ρόσι της Βιγιαρεάλ, ενώ το κόστος κρίνεται υψηλό και από τη διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης (μαζί με τα χρήματα για την εφορία).
Έτσι, η μοναδική ομάδα που δείχνει ότι έχει τη δυνατότητα να προσφέρει τα χρήματα είναι η Μάντσεστερ Σίτι, ειδικά μετά τη συμφωνία της για την πώληση του Κάρλος Τέβες στην Κορίνθιανς. Οι Άγγλοι θα βάλουν στα ταμεία τους περίπου 45 εκατ. ευρώ, τα οποία θα κάνουν άμεσα... φτερά, για να καταλήξουν στους τραπεζικούς λογαριασμούς των Μαδριλένων...
πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: