Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Συμπληρώθηκε το καρέ των εκπλήξεων (video)

Την αρχή έκανε το Περού που επικράτησε με 2-0 της Κολομβίας στην παράταση, ενώ ακολούθησε ο αποκλεισμός της Αργεντινής από την Ουρουγουάη στα πέναλτι. Τρίτο θύμα ήταν η Βραζιλία που έχασε τα άχαστα και αποκλείστηκε στα πέναλτι από την Παραγουάη και τέλος το καρέ των εκπλήξεων συμπληρώθηκε με την νίκη πρόκριση της Βενεζουέλας κόντρα στην Χιλή με σκορ 1-2.
Η Βενεζουέλα κατάφερε και στην πρώτη φάση της στον αγώνα να ανοίξει το σκορ όταν ο Αράνγκο εκτέλεσε κόρνερ και ο Βισκαρόντο με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου τρεις μεγάλες ευκαιρίες για την Χιλή. Στο 55΄ σέντρα του Σουάσο κεφαλιά του Ίσλα πάνω στην γραμμή οι αμυντικοί διώχνουν, στο επόμενο λεπτό σουτ του Σουάο δοκάρι, και στο 58΄ σειρά του Βαλβίδια να δει την μπάλα στα σταματάει στο δοκάρι σε δικό του σουτ.
Τελικά η Χιλή κατάφερε να ισοφαρίσει στο 71΄ χάρη σε γκολ του Σουάσο, όμως η Βενεζουέλα δεν είχε πει την τελευταία της λέξη όταν στο 82΄ ο Αράνγκο εκτέλεσε φάουλ και ο Τσίτσερο με προβολή πέτυχε το γκολ πρόκρισης. Οι δυο ομάδες ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες. Για την Χιλή αποβλήθηκε στο 83΄ ο Μέντελ και για την Βενεζουέλα στο 90΄ ο Ρινκόν.
Χιλή (Κλαούντιο Μπόργκι): Μπράβο, Κοντρέρας, Πόνσε, Χάρα (61΄Παρέδες), Ίσλα, Μέντελ, Καρμόνα (46΄Βαλβίδια), Βιντάλ, Χιμένες, Σάντσες, Σουάσο.
Βενεζουέλα (Σέζαρ Φαρίας): Βέγκα,Ροζάλες, Περόζο, Βισκαρόντο, Τσίτσερο, Ρινκόν, Λούκενα, Γκονζάλεζ (90΄Μορένο), Αράνγκο, Μικού(60΄Ροντόν), Μαλντονάντο (64΄Σέιχας).

Δεν υπάρχουν σχόλια: