Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

"Ένας, δύο, πολλοί... Σανκαρέ"!

Ο δικηγόρος του Καλίφα Σανκαρέ, Γιώργος Παναγόπουλος,  μιλώντας για τον πελάτη του, ο οποίος κατέθεσε προσφυγή εις βάρος του Ολυμπιακού Βόλου, τόνισε οτι θα πρέπει να ακολουθήσουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται σε παρόμοια κατάσταση!
"Ένας, δύο, πολλοί... Σανκαρέ"!
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον NOVA Σπορ FM:
«Μέσα στον κυκεώνα όλων των τελευταίων εξελίξεων είναι πολλοί οι ποδοσφαιριστές που δεν ξέρουν τι θα γίνει με το μέλλον τους. Έχουν χάσει το συνταγματικό δικαίωμα της εργασίας. Ο Σανκαρέ έβγαλε με άλλους ποδοσφαιριστές ανακοίνωση και δεν έγινε τίποτα. Την ίδια αντιμετώπιση έχουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές, όπως αυτοί της Καβάλας και του Ηρακλή και έχουν εκφράσει την ανησυχία τους για το τι θα γίνει…», ανέφερε αρχικά ο κ. Παναγόπουλος και πρόσθεσε:
«Μετά τις καταδίκες που έγιναν εις βάρος της ομάδας του Σανκαρέ, εξαντλήσαμε όλα τα περιθώρια περιμένοντας. Σήμερα ο παίκτης δέχθηκε εξώδικο από την ομάδα του επειδή κοίταξε, λέει, στα μάτια τον νέο προπονητή, τον Γκαρσία και δεν ήταν προσεκτικός στις προπονήσεις… Το συμβόλαιο του παίκτη είναι εν αμφιβόλω. Στα οικονομικά τους ήταν εντάξει, αλλά δεν γίνεται με όσα έχουν συμβεί και με τον Μπέο προφυλακισμένο να έχουν την απαίτηση να παραμείνουν οι παίκτες. Αυτή τη στιγμή η αξία του Σανκαρέ μειώνεται και στερείται το δικαίωμά του να προσφέρει σαν ποδοσφαιριστής».
Σχετικά με την κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου, στην αρχή αναφέρθηκε στον ΠΣΑΠ και έπειτα στην ελληνική ομοσπονδία αναφέροντας τα εξής:
«Η κατάσταση είναι τραγική. Ο ΠΣΑΠ είναι ανύπαρκτος. Ούτε ο Νικοπολίδης ούτε ο Γιαννακόπουλος προσέφεραν τίποτα. Είναι άσχημο που δεν βλέπουν τι κάνουν οι συνάδελφοί τους σε Ισπανία και Ιταλία. Αν πάτε στις συνελεύσεις του ΠΣΑΠ θα δείτε το χάλι. Από ανακοινώσεις και λόγια έχουμε χορτάσει… Το δρόμο του Σανκαρέ πρέπει να τον ακολουθήσουν κι άλλοι. Λύνονται τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών, όπως λύθηκε και του Αμπντούν για να πάει στον Ολυμπιακό.
Η Ομοσπονδία είναι σε όλα τα επίπεδα ανύπαρκτη. Τα όργανά της αλλητρώγονται… Μόνο ο Σφυρής παραιτήθηκε… Το θέμα είναι ποιοί κυριαρχούν πίσω από αυτούς που βγάζουν τις αποφάσεις… Δεν γίνεται να τιμωρείται η Ηλιούπολη, και για τα ίδια πράγματα ακριβώς, να μην τιμωρείται η Καβάλα και ο Βόλος…» 
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: