Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

"Φυσικός αρχηγός και ηγέτης μας ο Ρουμελιώτης"

Την απάντησή τους με κοινή τους δήλωση έδωσαν οι παίκτες της εθνικής βόλεϊ των ανδρών με αφμορή της απόφαση της ΕΟΠΕ να τους καλέσει σε απολογία επειδή αρνήθηκαν να μεταβούν στο Βελιγράδι για τα φιλικά με τη Σερβία.
"Φυσικός αρχηγός και ηγέτης μας ο Ρουμελιώτης"
Παράλληλα, οι διεθνείς εκφράζουν την υποστήριξή τους στο Νίκο Ρουμελιώτη, τον οποίο η ομοσπονδία "καθαίρεσε" από αρχηγό του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.
Η ανακοίνωση των παικτών αναφέρει:
"Κατ΄αρχήν η δήλωση είναι κοινή όλων των διεθνών και δεν είναι προσωπική. Εμείς δώσαμε τις απαντήσεις μας μέσα στο γήπεδο και εκεί θα συνεχίσουμε να τις δίνουμε. Είμαστε ενωμένοι μέσα στο γήπεδο, αλλά και έξω από αυτό είμαστε μια γροθιά.
Και είμαστε αποφασισμένοι να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που μας προκαλούν άλλοι. Όσον αφορά την αφαίρεση της αρχηγίας από τον Νίκο Ρουμελιώτη, είναι μια απόφαση για τις εντυπώσεις. Είναι μια απόφαση χωρίς ουσία. Κανείς παίκτης δεν στέκεται σε τίτλους και σε τύπους όπως κάνει η διοίκηση της ΕΟΠΕ.
Επίσης, δεν έχουν το δικαίωμα να μας επιβάλουν ποιος θα είναι ο αρχηγός μας για να μας εκπροσωπεί απέναντι στους αντιπάλους μας. Για μας φυσικός αρχηγός και ηγέτης της ομάδας παραμένει ο Νίκος Ρουμελιώτης και αυτό δεν μπορεί να το αλλάξει κανείς".

Δεν υπάρχουν σχόλια: