Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

"Απόφαση Τζίγγερ, όχι Βαρδή"

Την άποψή του για την αποχώρηση του Γιάννη Βαρδινογιάννη και της οικογένειάς του από τον Παναθηναϊκό, εξέφρασε ο Βέλιμιρ Ζάετς. "Δεν ηρέμησα με την πολυμετοχικότητα".
"Απόφαση Τζίγγερ, όχι Βαρδή"
Ο παλαίμαχος άσος μίλησε στον "SentraFM" για το θέμα και σχολίασε μεταξύ άλλων:
Για την αποχώρηση του Γιάννη Βαρδινογιάννη
Είναι το πιο σημαντικό για μία ομάδα να έχει κάποιον που να εξασφαλίζει το οικονομικό. Ο Τζίγγερ μπορούσε να έχει καλή συνεργασία και με τους άλλους στην ΠΑΕ, αλλά ήθελε μια σχέση σεβασμού και ειλικρινείας. Δυστυχώς, δεν ξέρω γιατί έγινε αυτό. Είναι μεγάλη απώλεια. Η απόφαση είναι του ίδιου του Γιάννη, όχι του Βαρδή Βαρδινογιάννη ή κάποιου άλλου.
Για τη σύγκριση Γιώργου και Γιάννη Βαρδινογιάννη
Ο «Καπετάνιος» ήταν πιο δυναμικός προς τα έξω άνθρωπος. Ο Γιάννης ήξερε από οργάνωση, ήταν και ο ίδιος αθλητής, ήξερε και ποδόσφαιρο. Οι δυο τους έμοιαζαν στην αντίληψή του για το πως πρέπει να γίνουν τα πράγματα. Ηταν όμως τελείως διαφορετικοί χαρακτήρες. Είναι δύσκολο να συγκρίνεις. Από αυτό που έχω ζήσει από κοντά, γνωρίζω πολύ καλά το πόσο πολύ αγαπάει και πονάει ο Γιάννης τον Παναθηναϊκό.
Για τις αιχμές του Τζίγγερ περί χρηματισμού για τις κατακτήσεις τίτλων
Δεν είναι περίεργο να μην αρέσουν όλα αυτά. Πρέπει κανείς να ασχοληθεί, όμως, όχι και να σε ρίξουν προς τα μέσα. Να παρακολουθεί, αλλά δεν μπορείς να αγοράζεις διαιτητές. Για αυτό υποτίθεται πως υπάρχουν το Κράτος και η Ομοσπονδία.
Για τη χλεύη του κόσμου προς την οικογένεια Βαρδινογιάννη
Δεν έχω μιλήσει τελευταία με τον Γιάννη και δεν ξέρω τι έγινε και πηρέ την απόφαση. Σίγουρα όμως είναι δύσκολη απόφαση. Οι Βαρδινογιάννηδες χάσανε λεφτά και ηρεμία και δεν πήραν τίποτε ως οικογένεια.
Για το πολυμετοχικό σχήμα
Οταν έμαθα πως θα γίνει αυτό δεν ήμουν ήρεμος γιατί έλεγα πως πρέπει να υπάρχει πυραμίδα, ένας συγκεκριμένος τρόπος για να λειτουργεί μια ομάδα, Χωρίς ένα καλό σύστημα δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Είναι λάθος να έχεις πέντε που αποφασίζουν... Πρέπει ένας να αποφασίζει και οι άλλοι να ακολουθούν. Μπηκαν στον Παναθηναϊκό δυναμικοί άνθρωποι και δεν μπορούσαν να τα βρουν μεταξύ τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: