Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Περνάνε "βέρες" ΠΑΟΚ και Λεονάρντο!!

Aπό τον ΠΑΟΚ ξεκαθάρισαν πως η περίπτωση του Βραζιλιάνου αριστερού μπακ Λεονάρντο, πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, αναμένεται να προχωρήσει μέσα στο επόμενο διήμερο. Ουσιαστικά, απομένει να τσεκαριστούν τα διαδικαστικά.
Περνάνε "βέρες" ΠΑΟΚ και Λεονάρντο!
Αρχικά ο Ζήσης Βρύζας ενημέρωσε τον Λάσλο Μπόλονι για την περίπτωση του Βραζιλιάνου μπακ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και ο Ρουμάνος ξεκαθάρισε πως είναι θετικός και πως χρειάζεται παίκτη στη συγκεκριμένη θέση με τα χαρακτηριστικά του.
Αφού ο Μπόλονι δεν έφερε κάποιο εμπόδιο, ο Βρύζας αναμένεται να ξεκινήσει τα διαδικαστικά, με πρώτο απ όλα το αν μπορεί να πάρει ο παίκτης μεταγραφή ή υπάρχει κάποιο κώλυμα με την απόκτησή του.
Ο παίκτης, με ελάχιστα χρήματα θα έρθει δοκιμαστικά μέχρι και τον Γενάρη και εφόσον πείσει τους ανθρώπους του δικεφάλου και κυρίως τον Λάσλο Μπόλονι, τότε θα υπογράψει κανονικό συμβόλαιο.
Όσον αφορά στον τραυματισμό που είχε πέρυσι, ο ίδιος ισχυρίζεται πως τον έχει ξεπεράσει 100%, όμως η αλήθεια είναι πως ερχόμενος στην Ελλάδα θα περάσει από εξονυχιστικό ιατρικό έλεγχο.
Τέλος, στον ΠΑΟΚ λένε πως το ότι υπάρχει κινητικότητα στα μεταγραφικά μετά την 31η Αυγούστου, έχει να κάνει με το ότι οι τιμές των παικτών έχουν πέσει σε πολύ χαμηλά επίπεδα, άρα η ομάδα μπορεί να ενισχυθεί με καλούς παίκτες χωρίς να … ματώσει.
Πηγή: paok24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: