Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Παρέλαβε τα εισιτήρια για Βρυξέλλες η ΑΕΚ!!!

Στη διάθεση της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ βρίσκονται τα εισιτήρια για τον αγώνα με την Άντερλεχτ στο Βέλγιο στο πλαίσιο των ομίλων του Europa League.
Παρέλαβε τα εισιτήρια για Βρυξέλλες η ΑΕΚ!
Η ΠΑΕ ΑΕΚ παρέλαβε 1.100 εισιτήρια των 43 ευρώ για τον αγώνα Anderlecht–ΑΕΚ που θα διεξαχθεί στις 15 Σεπτεμβρίου στις 21:05 (τοπική ώρα) στις Βρυξέλλες, στο στάδιο Constant Vanden Stock.
Η διαδικασία αγοράς των εισιτηρίων έχει ως εξής:
α) Κάτοικοι Αττικής: Από το τμήμα εισιτηρίων στο Ολυμπιακό στάδιο (κάτω από την θύρα των επισήμων) 10:00 -17:00 πληρώνοντας μετρητά.
Για κάθε αγορά εισιτηρίου απαιτείται:
• ονοματεπώνυμο του φιλάθλου,
• φωτοτυπία ταυτότητας ή διαβατηρίου
• τηλέφωνο επικοινωνίας
β) Κάτοικοι επαρχίας και εξωτερικού: συμπληρώνοντας την σχετική αίτηση κράτησης εισιτηρίου ANDERLECHT - AEK που υπάρχει στο site www.aekfc.gr
στην κατηγορία Εισιτήρια – Ενημερωτικά/ Έγγραφα με τα απαραίτητα πεδία και στέλνοντάς την στο fax 0030-210-6832904 ώστε να γίνει η χρέωση του ποσού.
Όλα τα εισιτήρια πρέπει να προπληρωθούν μέσω πιστωτικής κάρτας ενώ για το κάθε εισιτήριο χρεώνεται επιπλέον 1.00 € (έξοδα διαχείρισης).
Η παραλαβή των εισιτηρίων για τους ανωτέρω θα γίνει την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου από τις 11:00 έως τις 18:00 (τοπική ώρα) από το ξενοδοχείο NOVOTEL GRAND PLACE (Rue Du Marche aux Herbes 120, B-1000 BRUSSELS).
Η ΠΑΕ ΑΕΚ υπενθυμίζει ότι δεν χορηγεί εισιτήρια σε κανένα ταξιδιωτικό γραφείο εκτός από το BOX TRAVEL (τηλ. επικοινωνίας 211 30 00 008), επίσημου διοργανωτή ταξιδιών της ομάδας μας.
Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να μην επικοινωνούν με την διεύθυνση του ξενοδοχείου, αφού ουδεμία σχέση έχουν με την διάθεση των εισιτηρίων.
Υπεύθυνος διανομής των εισιτηρίων στις Βρυξέλλες θα είναι ο κ. Σπήλιος Φωτόπουλος.
Επιστροφές και ακυρώσεις εισιτηρίων δεν γίνονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: