Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Σπαντάτσιο: «Να πάρουμε τίτλους»

Με το «10» το καλό στη φανέλα θα αγωνίζεται με τον ΠΑΟΚ ο Ζουλιάνο Σπαντάτσιο, ο οποίος στις πρώτες του δηλώσεις έβαλε τον πήχη στο ψηλότερο σημείο, ζητώντας τίτλο.


Αναλυτικά είπε: 

Για τους στόχους του: «Ήρθα στον ΠΑΟΚ με στόχο να πάρουμε πολλές νίκες και τίτλους βοηθώντας την ομάδα να πάει πιο ψηλά». 

Για το ρόλο του : «Είμαι μεσοεπιθετικός. Πάντα προσπαθώ να βάλω, πάντα προσπαθώ να βοηθάω τους επιθετικούς. Έχω την άνεση να εκτελώ στημένες φάσεις και προσπαθώ να κάνω αυτά που ζητάει ο προπονητής. Θέλω να αποδείξω ότι μπορώ να παίζω και αμυντικά και επιθετικά». 

Για την επιρροή του Λάζλο Μπόλονι ως προπονητή του «Δικεφάλου»: «Έπαιξε ρόλο ότι στον πάγκο του ΠΑΟΚ είναι ο Μπόλονι. Όπως και κάποιοι άλλοι που μου μίλησαν για τον ΠΑΟΚ. Περιμένω να αγωνιστώ αργότερα και στο Europa League (σ.σ. δεν πρόλαβε να δηλωθεί στη λίστα) και να βοηθήσω την ομάδα». 

Για τις συστάσεις από τον Κοστίν Λαζάρ: «Ήρθε σε επαφή μαζί μου στη Βραζιλία. Μου είπε πράγματα για την ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον ΠΑΟΚ και ελπίζω να πάρουμε τίτλους, γιατί είναι ο στόχος της ομάδας». 
πηγή: theplayer.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: