Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Εμίρης του Κατάρ αγοράζει το Σκορπιό;

Ο Εμίρης του Κατάρ, Χαμάντ μπιν Χαλίφα αλ Θάνι φαίνεται πως θα αγοράσει τον Σκορπιό, σύμφωνα με την Espresso. Ο δισεκατομμυριούχος Άραβας θέλει να αποκτήσει το νησί του Αριστοτέλη Ωνάση, που τώρα ανήκει στην εγγονή του Αθηνά.
Ο Εμίρης του Κατάρ αγοράζει το Σκορπιό;
Ο Αλ Θανί, που βρίσκεται στην Κέρκυρα, επισκέφθηκε για δεύτερη φορά φέτος την Ελλάδα και είναι τόσο πολύ εντυπωσιασμένος με το Ιόνιο και ξεκίνησε την διαδικασία να αγοράσει γη σε κάποιο από τα νησιά του.
Ο Εμίρης έφτασε στην Ελλάδα με το ιδιωτικό του αεροσκάφος (στην πρώτη επίσκεψη πήγε με το 133 μέτρων θαλαμηγό του) και επιβιβάστηκε σε πολυτελές σκάφος για κρουαζιέρα στο Ιόνιο.
Τον πάμπλουτο Αλ Θανί συνοδεύει ο πρωθυπουργός της χώρας και υπουργό Άμυνας Χαμάντ Μπιν Τζάσεμ Μπιν Τζαμπέ.
Οι φήμες λένε πως ο Εμίρης ψάχνει ένα μέρος με απαράμιλλη φυσική ομορφιά το οποίο θα αγοράσει και ένα από τα πρώτα σημεία που τράβηξαν αμέσως το ενδιαφέρον του είναι ο Σκορπιός.

Ωστόσο, εμπόδιο θα βρεθεί η ίδια η ιδιοκτήτρια του Σκορπιού, Αθηνά Ωνάση, σύμφωνα με την κουμπάρα της, που είπε: «Η Αθηνά δεν έχει σκοπό να πουλήσει τον Σκορπιό. Το γνωρίζω πολύ καλά. Δεν είναι στα άμεσα σχέδιά της κάτι τέτοιο».
Πηγή: shootandgoal.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: