Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

"Δεν θα αφήσουμε τον Παναθηναϊκό να καταστραφεί"!!

O Ανδρέας Βγενόπουλος ετοιμάζεται να κάνει κίνηση για τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με δημοσίευμα πολιτικής ιστοσελίδας.
"Δεν θα αφήσουμε τον Παναθηναϊκό να καταστραφεί"
Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, εμφανίζεται ως ιδιαίτερα προβληματισμένος για το μέλλον του ποδοσφαιρικού τμήματος και δηλώνει διατεθειμένος να εκδηλώσει κάποια πρωτοβουλία.
Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το protothema.gr, ο κ. Βγενόπουλος που βρίσκεται στο Λονδίνο, ανέφερε πριν λίγη ώρα σε στενό τραπεζικό και δημοσιογραφικό κύκλο, ότι "δεν είναι δυνατό να αφήσουμε τον Παναθηναϊκό να καταστραφεί, πρέπει να προχωρήσουμε σε κάποια κίνηση για την επόμενη μέρα".
Ο ίδιος προφανώς δεν έχει συγκεκριμενοποιήσει ακόμη τα σχέδιά του, ωστόσο από τη στιγμή που η οικογένεια Βαρδινογιάννη γνωστοποίησε την απόφασή της για άμεση αποχώρηση, είναι προφανές ότι οι όποιες πρωτοβουλίες δεν θα αργήσουν να εκδηλωθούν. Είναι, πάντως, πρόωρο να εκτιμηθεί εάν θα γίνουν κινήσεις προς την πλευρά και άλλων μετόχων (λ.χ. οικογένεια Γιαννακόπουλου) όπως και να περιγραφεί ο τρόπος επανεμφάνισης του κ. Βγενόπουλου στο προσκήνιο (λ.χ. με αίτημα για συνέλευση κλπ).
Μετά πάντως την αδρανοποίηση των μετοχών της οικογένειας Βαρδινογιάννη, ο κ. Βγενόπουλος είναι ο μεγαλύτερος μέτοχος, αφού κατέχει ποσοστό 10,85%, ενώ ο Ερασιτέχνης κατέχει το 10% ενώ ο κ. Νικόλας Πατέρας και ο κ. Παύλος Γιαννακόπουλος το 5,3% και το 4,8% αντιστοίχως.
Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: