Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

«Στην ΕΠΟ πίνουν κόκα κόλα και έκαναν το αδύνατο... δυνατό!»

Ο Αντώνης Ρέμος τοποθετήθηκε για τις τελευταίες εξελίξεις στον Ηρακλή, κάνοντας «επίθεση» στην ΕΠΟ και στον Σοφοκλή Πιλάβιο, ενώ ζητά από την Πολιτεία να παρέμβει για να ξεπεραστεί το... χουντο-διοίκητο!
«Στην ΕΠΟ πίνουν κόκα κόλα και έκαναν το αδύνατο... δυνατό!»
Αναλυτικά η τοποθέτηση του Αντώνη Ρέμου στο www.sport-fm.gr:

«Με αφορμή την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ που καταδικάζει το μέλλον του Ηρακλή ως απλός φίλαθλος της ομάδας που υπηρέτησα και σεβόμενος την αγωνία και τη αγανάκτηση των οπαδών, θα ήθελα να εκφράσω δημόσια την οργή μου για όλη την ταλαιπωρία που ο σύλλογος μας υφίσταται το εφετινό καλοκαίρι από την ΕΠΟ και τις επιτροπές της.

Νόμιζα ότι το σλόγκαν «το αδύνατο γίνεται δυνατό» υπάρχει μόνο στη διαφήμιση της κόκα κόλα. Τελικά αποδεικνύεται ότι στην ΕΠΟ πίνουν πολύ κόκα κόλα και το υιοθέτησαν τσακίζοντας τα νεύρα όλων μας. Φέτος το καλοκαίρι ανακαλύψαμε χάρη στην ΕΠΟ νέους κανονισμούς και ζήσαμε τον εξευτελισμό των κανόνων του δικαίου. Μάθαμε για παράδειγμα ότι η πλαστογραφία εγγράφων μπορεί να τιμωρείται διαφορετικά και ανάλογα την περίσταση, ότι αυτό που ενδιαφέρει είναι το ποιος την κάνει! Πρόσφατα ανακαλύψαμε ότι υπάρχει ένα δικαστήριο και μάλιστα το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο, το ανώτερο αθλητικό Δικαστήριο της χώρας, που έχει ή δεν έχει αρμοδιότητα ανάλογα με το τι απόφαση πρέπει να βγει και ποιον αυτή η απόφαση βολεύει.

Φυσικά οι παλινωδίες αυτές και οι διάτρητες διαδικασίες δεν είναι ευθύνη των δικαστών, αλλά της ίδιας της ομοσπονδίας και προσωπικά του πρόεδρού της κ. Σοφοκλή Πιλάβιου. Ως υπέρμαχος και υποστηρικτής της εκλογής του τον άκουγα τότε να δεσμεύεται πως θα τα αλλάξει όλα: πραγματικά τα κατάφερε αφού χειρότερα δεν ήταν ποτέ. Ειδικά στην υπόθεση του Ηρακλή η ομοσπονδία και ο ίδιος οφείλουν να εξηγήσουν στον κόσμο αν το Διαιτητικό Δικαστήριο είναι ή δεν είναι αρμόδιο να πάρει αποφάσεις και πως γίνεται ένα κατώτερο από αυτό Δικαστήριο όπως είναι η Επιτροπή Εφέσεων να το κρίνει αναρμόδιο.

Θα πρέπει επίσης να μας εξηγήσει πως γίνεται να υποδεικνύεται στον Ηρακλή από την ίδια την ΕΠΟ να προσφύγει σε αυτό και στη συνέχεια μια άλλη επιτροπή της ομοσπονδίας να μη δέχεται τις αποφάσεις του, μάλλον γιατί αυτές δεν ικανοποιούσαν συγκεκριμένους φίλους και γνωστούς. Ελπίζω ότι η Πολιτεία που φέτος το καλοκαίρι παρενέβη πολλές φορές για να ανατρέψει υποθέσεις κακοδικίας να αφυπνιστεί και να παρέμβει και για την περίπτωση του Ηρακλή που δολοφονείται. Και να το κάνει ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

Η καραμέλα του αυτοδιοίκητου του ποδοσφαίρου έλειωσε. Ζούμε ένα χουντο-διοικητο με συμπεριφορές του τύπου «αποφασίζομεν και διατάσσομεν» και είδαμε φέτος το καλοκαίρι χωρίς καμία απολύτως αξιοπρέπεια όργανα να βγάζουν για τις ίδιες ακριβώς υποθέσεις αποφάσεις ολότελα διαφορετικές εξυπηρετώντας δυστυχώς συγκεκριμένα συμφέροντα: αυτό είναι που οδηγεί τον κόσμο του Ηρακλή στην αγανάκτηση.

Όπως εγώ έχω αναλάβει και εκπληρώνω συγκεκριμένες ευθύνες που αφορούν τον Ηρακλή απέναντι στην Πολιτεία, περιμένω και η Πολιτεία να μην αποποιηθεί τις όποιες ευθύνες της απέναντι στον Ηρακλή. Περιμένω μια παρέμβασή της που θα σταματήσει τον κατήφορο του ποδοσφαίρου που θα βάλει τέλος στη δικτατορία μιας ομοσπονδίας που οδηγεί τον κόσμο σε απόγνωση με διάτρητες αποφάσεις οργάνων που θεωρούν απονομή δικαιοσύνης την κοροϊδία.
Καμία απόφαση δεν θα σβήσει την ιστορία του Ηρακλή
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: