Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

"Τσίμπησαν" το βαθμό οι Ιρλανδοί!!

Η Ιρλανδία έμεινε... όρθια στο «Λουζνίκι» και έφυγε από τη Ρωσία με τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0), διατηρώντας της ελπίδες της για την κατάληψη της πρώτης θέσης του δευτέρου ομίλου.
"Τσίμπησαν" το βαθμό οι Ιρλανδοί
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ EURO2012
ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
1ος όμιλος
Αζερμπαϊτζάν-Καζακστάν 3-2
(53' Αλίγεφ, 62' πεν. Σουκούροφ, 68' Τζαβαντόφ - 20' Οσταπένκο, 78' Εβστιγκνέεφ)
Tο Αζερμπαϊτζάν πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη του στα προκριματικά απέναντι στο Καζαχστάν στο Μπακού. Οι φιλοξενούμενοι, που κατά πάσα πιθανότητα να μείνουν στην τελευταία θέση του ομίλου, άνοιξαν το σκορ μόλις στο 20' με τον Οσταπένκο, όμως οι γηπεδούχοι με αντεπίθεση στο δεύτερο ημίχρονο κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι, με τον Τζαβαντόφ να κάνει το 3-1 στο 68'. Το μόνο που κατάφεραν οι Καζάκοι ήταν να μειώσουν στο τελικό 3-2 με τον Εβστιγκνέεφ στο 78'.
2ος όμιλος
Ρωσία-ΕΙΡΕ 0-0
Οι Ρώσοι μπήκαν με επιθετικές διαθέσεις από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, όμως οι φάσεις που δημιούργησαν μπροστά στην εστία του Γκίβεν ήταν ελάχιστες. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν, όμως το γκολ δεν ήρθε ποτέ, με τους Ιρλανδούς να παίρνουν τον βαθμό και να παραμένουν στη δεύτερη θέση του ομίλου, δύο βαθμούς πίσω από τη Ρωσία και έναν πάνω από την τρίτη Σλοβακία, διατηρώντας τις ελπίδες τους για πρόκριση στα τελικά του EURO.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: