Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Ούτε την πίτα του παππού...!!

Ούτε σουβλάκια δεν θα μπορεί να αγοράσει στο τέλος η ΑΕΚ! Το δικαστήριο απέρριψε τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της Καβάλας κι αποδέχθηκε ότι τα λεφτά του Στ. Ψωμιάδη του τα έχει δώσει ο παππούς του!
Ούτε την πίτα του παππού...
Η πλευρά Ψωμιάδη κέρδισε στην κόντρα με την ΑΕΚ, καθώς απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ κατά της Καβάλας!
Το δικαστήριο δεν έκανε δεκτά τα όσα υποστηρίζει η "Ένωση", με τους "αργοναύτες" να δικαιώνονται με αποτέλεσμα το δικαστήριο να διαχωρίζει την υπόθεση των χρημάτων που της οφείλει ο Μάκης Ψωμιάδης με τους "αργοναύτες". Έτσι, μπορεί να γίνει κανονικά κι η μεταβίβαση των μετοχών της Καβάλας.
Θυμίζουμε πως η πλευρά Ψωμιάδη στην εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε η ΠΑΕ ΑΕΚ, υποστήριξε ότι τα χρήματα με τα οποία αγοράσθηκε η Καβάλα δεν ήταν του Μάκη Ψωμιάδη, αλλά προέρχονταν από δωρεά του παππού Ψωμιάδη!
Μάλιστα, η αδερφή του Σταύρου Ψωμιάδη είχε φέρει ως παράδειγμα ένα ακίνητο στο Ψυχικό, το οποίο απέκτησε στο όνομά της όταν ήταν 12 ετών...
Βεβαίως, από την ΠΑΕ ΑΕΚ υποστήριζαν ότι είναι αδύνατον σε αυτή την ηλικία τα αδέρφια Ψωμιάδη να διαχειρίζονταν τόσο μεγάλα ποσά. Ωστόσο, το δικαστήριο είχε άλλη άποψη...

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: