Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

"Να βοηθήσω όποιον βοηθήσει"

Τη στήριξή του σε οτιδήποτε βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να βγει από τη δύσκολη θέση θέλει να δώσει ο Παύλος Γιαννακόπουλος, όπως σχολίασε σε δηλώσεις του.
"Να βοηθήσω όποιον βοηθήσει"
Ο εκ των μετόχων της "πράσινης" ΠΑΕ και ισχυρός άνδρας του μπασκετικού τμήματος, σχολίασε μέσω του "Ράδιο Εννιά", για τις εξελίξεις στην ομάδα:
«Oχι δεν με ενδιαφέρει το θέμα του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού. Ασχολουμαι με το μπάσκετ και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Δεν σκοπεύω να ασχοληθώ καθόλου.»
Για τον Τζίγγερ: «Ο κ. Βαρδινογιάννης είπε τα συκα σύκα και τη σκάφη-σκάφη, που λένε και στη λαϊκή γλώσσα. Είπε αυτά που έπρεπε να πει.»
Για την επόμενη μέρα: «Για μένα οι πάντες πρέπει να κάνουν κάτι να βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό, να βγει από το αδιέξοδο στο οποίο έχει έρθει. Εγώ είμαι έτοιμος να βοηθήσω σε οτιδήποτε βοηθάει τον πραγματικό Παναθηναϊκό. Πρέπει να συμπαρασταθούν στον Παναθηναϊκό, να βοηθήσουν να βγει από τη δύσκολη θέση αυτή που βρίσκεται, με πραγματικό ενδιαφέρον και όχι μόνο στα λόγια.
Κάθε οποιοσδήποτε καλός Παναθηναϊκός να βοηθήσει την ομάδα. Αλοίμονο στα δέκα εκατομμύρια να μην βρεθεί ένας άνθρωπος να ενδιαφέρεται. Ελπίζω να υπάρξει. Οσο πιο σύντομα, τόσο πιο καλύτερα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: