Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Οριστικό: Τέλος ο Βεντούρης!!

Πριν μερικές παραιτήθηκε και ξε-παραιτήθηκε. Τώρα πρέπει να είναι οριστικό, όμως, ότι ο Βεντούρης δεν θα ξανασχοληθεί με τον Πανιώνιο αφού δεν θα κατέβει στις εκλογές. Βγήκε κι ανακοίνωση. Ποιος θα τον αντικατατήσει;
Οριστικό: Τέλος ο Βεντούρης
Φήμες θέλουν τον Θεόφιλο Αρκουμάνη να είναι ο επόμενος πρόεδρος του Ερασιτέχνη και της "κυανέρυθρης" ΠΑΕ.
Η ανακοίνωση:
"Το Δ.Σ. του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ συνεδρίασε χθες, 5 Σεπτεμβρίου με μοναδικό θέμα την προκήρυξη Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του Ερασιτέχνη Πανιωνίου την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου για την εκλογή νέου Δ.Σ., σύμφωνα με την επιταγή της Γενικής Συνέλευσης της 31ης Αυγούστου.
Μετά το πέρας του Δ.Σ. ο Κος Βεντούρης ευχαρίστησε όλα τα μέλη του για την προσφορά στο έργο του. Χαρακτήρισε επιτυχή τόσο την θητεία του σημερινού όσο και του προηγουμένου Συμβουλίου, μέσα στις αντίξοες οικονομικές συνθήκες που λειτούργησε.
Τέλος εγνώρισε την απόφασή του να μην κατέβει στις προσεχείς εκλογές της 12ης Σεπτεμβρίου, εγνώρισε όμως σε όλους του εφόρους τμημάτων οι οποίοι ήταν και μέλη του Δ.Σ. ότι οφείλουν να πράξουν το καλύτερο για το τμήμα τους και τον Πανιώνιο και κατά συνέπεια να μην αισθάνονται καμία ηθική δέσμευση για τυχόν μη συμμετοχή σε ένα από τα σχήματα τα οποία θα κατέβουν στις προσεχείς εκλογές.
Συγχρόνως τους γνωστοποίησε ότι από το πρωί της 13ης Σεπτεμβρίου δεν θα είναι πλέον Πρόεδρος της ΠΑΕ, στην οποία παραμένει μέχρι τότε χάριν καλής λειτουργίας.
Το Δ.Σ. του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ."

Δεν υπάρχουν σχόλια: