Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

"Τι να πει κανείς για τους Βαρδινογιάννηδες;"

"Κανείς δεν είχε να καταμαρτυρήσει κάτι εναντίον της οικογένειας Βαρδινογιάννη", δήλωσε ο Νίκος Καρούλιας. "Φταίνε οι οργανωμένοι".
"Τι να πει κανείς για τους Βαρδινογιάννηδες;"
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην εφημερίδα "Εξέδρα":
"Για εμένα ήταν μεγάλη απώλεια η αποχώρηση της οικογένειας Βαρδινογιάννη από τον Παναθηναϊκό. Θεωρώ ότι αυτή ήταν που έκανε τον σύλλογο μεγάλο στην Ευρώπη. Κυρίως στους τομείς της οργάνωσης, της παρουσίας ως οντότητα, του ήθους και της σταθερότητας. Στοιχεία που δεν τα είχε και δεν τα έχει κανένας άλλος σύλλογος στην Ελλάδα. Ο Παναθηναϊκός δεν χρωστούσε ποτέ σε κανέναν και κανείς δεν είχε να καταμαρτυρήσει κάτι εναντίον της οικογένειας Βαρδινογιάννη".
Για τους λόγους που νομίζει πως τον έκαναν να φύγει: "Δεν είχε τη λαμογιά που χρειαζόταν για να πάρει τα πρωταθλήματα που θα ικανοποιούσαν τους Παναθηναϊκούς. Η οικογένεια ήταν πολύ πιο πάνω από τα ελληνικά δεδομένα. Ήταν τιμητικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο που είχε Βαρδινογιάννη. Όμως στην Ελλάδα δεν ήθελαν τέτοιο ποδόσφαιρο. Τέτοιο όπως επιθυμούσε να το βλέπει ο Γιάννης και ήταν όραμά του να το φτιάξει. Παρόμοιο δηλαδή με εκείνο της Αγγλίας. Αφού λοιπόν δεν το ήθελαν, τότε ας ζήσουν και ας δουν αυτήν την κατάσταση που επικρατεί τώρα στη χώρα μας".
Για την στάση των οργανωμένων: "Σε αυτό φέρουν ευθύνη και οι οργανωμένοι. Αυτή η απαράδεκτη συμπεριφορά τους ήταν ό, τι χειρότερο υπήρξε στον Παναθηναϊκό. Έβριζαν για να γίνει κάποιος λαμόγιο, ενώ αυτός δεν το ήθελε. Να δούμε ποιος θα αναλάβει τώρα τον Παναθηναϊκό.. Μακάρι να βρεθεί μια διάδοχη κατάσταση που έστω να πλησιάζει τη διοίκηση Βαρδινογιάννη".

Δεν υπάρχουν σχόλια: