Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Υπέρ του Ηρακλή και ο Π.Ψωμιάδης!!

απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, με την οποία οριστικοποιήθηκε ο υποβιβασμός του Ηρακλή προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων, ενώ θέση επί τούτου πήρε και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης...
Υπέρ του Ηρακλή και ο Π.Ψωμιάδης
Ο έκπτωτος πλέον Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με δήλωσή του έκανε λόγο για «πρωτάθλημα τραβεστί» και ζήτησε την άμεση παραίτηση όλης της αθλητικής ηγεσίας και τη δημιουργία ενός νέου περιβάλλοντος, όπου θα μπορέσουν να λειτουργήσουν σοβαροί επιχειρηματίες.
Αναλυτικά η δήλωση:
«Σε οποιοδήποτε σοβαρό κράτος, σύσσωμη η αθλητική ηγεσία θα είχε παραιτηθεί, με αυτά που συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αντίθετα εδώ στην Ελλάδα, που κάποιοι σοσιαλιστές της νέας τάξης θέλουν να μας πείσουν ότι τα αλλάζουν όλα, οδηγούμαστε σε ένα πρωτάθλημα τραβεστί. Αν έτσι εννοεί τη λειτουργία των θεσμών η πολιτική ηγεσία του αθλητισμού, τότε αλίμονό μας.
Οι αλήθειες που ειπώθηκαν χθες από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη για «κάλπικα πρωταθλήματα» και η αποχώρηση της οικογένειας από αυτή τη Σούπερ Λιγκ, δεν πρέπει να περάσουν στο ντούκου.
• Να παραιτηθεί εδώ και τώρα όλη η αθλητική ηγεσία.
• Να αυξηθούν οι ομάδες και ταυτόχρονα να αποφασιστεί τελεσίδικα από τώρα πόσες ομάδες θα πέσουν και πόσες θα ανεβούν στο τέλος της σεζόν.
• Να δημιουργηθεί από μηδενική βάση ένα νέο περιβάλλον ώστε να φύγουν τα λαμόγια και να έλθουν σοβαροί επιχειρηματίες στις ΠΑΕ.
Υπάρχει τρόπος να έχουμε αξιοπρεπές, έντιμο, σοβαρό πρωτάθλημα αλλά φαίνεται ότι δεν το θέλουν τα συμφέροντα.
Τέλος, με την ευκαιρία, θέλω να κάνω έκκληση στους οπαδούς του Ηρακλή, να διαμαρτυρηθούν έντονα και δυναμικά αλλά χωρίς ακρότητες. Θα αδικήσουν την ιστορία του Ηρακλή και θα χάσουν το δίκιο τους».
Πηγή: sentra-goal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: