Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Καλώς ήλθε το δολάριο!!

ο πακέτο με τα δολάρια από τον Νοτιά αναμένει σήμερα ή αύριο ο Αδαμίδης για να πάει στα αποδυτήρια και να μιλήσει στους παίκτες με συγκεκριμένους όρους στους παίκτες.
Καλώς ήλθε το δολάριο
Πάνω από το... τηλέφωνο θα περνούν τις ώρες τους αυτό το Σαββατοκύριακο οι παράγοντες της ΑΕΚ, αναμένοντας το "υπερατλαντικό" τηλεφώνημα του Νοτιά.
Βλέπετε, μετά τη σειρά επαφών που είχαν με τον σημαντικότερο εκ των μετόχων της ΠΑΕ -και ουσιαστικά τον μόνο που της απέμεινε- έχουν λάβει τη διαβεβαίωση πως σε αυτό το διήμερο θα έχει καταλήξει στο ποσό που θα αποστείλει στην Αθήνα. Και με το έμβασμα του Νοτιά στο χέρι ο Αδαμίδης προτίθεται να μπει αύριο στα αποδυτήρια και να μιλήσει -με συγκεκριμένους όρους πια- προς τους παίκτες.
Πηγές της "κιτρινόμαυρης" διοίκησης επισήμαναν πως μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένουν τα χρήματα του Νοτιά. Εστω κι αν δεν πάρουν δολάρια στα χέρια τους, θα έχουν την τελική απόφαση του Νεοϋορκέζου εφοπλιστή για τα λεφτά με τα οποία προτίθεται να ενισχύσει την ΠΑΕ.
Το ποσό που αναμένουν στην ΑΕΚ είναι 200-300.000 ευρώ, ενώ υπάρχει και αισιόδοξο σενάριο που θα φτάνει στο μισό εκατ. ευρώ. Ωστόσο, αν ισχύσει αυτή η προοπτική, τότε το πιθανότερο είναι πως θα πρόκειται και για τα τελευταία χρήματα που θα βάλει ο Νοτιάς στην ΠΑΕ για τους επόμενους μήνες.
Οπως και να έχει, πάντως, αυτά τα χρήματα περιμένει ο Αδαμίδης προτού μιλήσει στους παίκτες. Παρά τη σχετική σπερμολογία, ο πρόεδρος της ΠΑΕ δεν βρέθηκε ενώπιος ενωπίω με τους "κιτρινόμαυρους". Κυρίως επειδή δεν είχε να τους πει κάτι συγκεκριμένο. Πως θα πάρουν δηλαδή κάποια χρήματα σε συγκεκριμένη ημερομηνία. Αλλωστε, έπειτα από τόσο καιρό αναμονής και υποσχέσεων, το ζήτημα δεν είναι απλά να ανανεωθούν τα λόγια, αλλά να δοθεί συγκεκριμένη προοπτική για να ηρεμήσει το ποδοσφαιρικό τμήμα.
Στην ΠΑΕ φέρεται πως περιμένουν και κάποιες επαφές που λέγεται πως διενεργεί ο Νοτιάς. Ωστόσο, όπως ενημερωθήκατε και χθες, δεν υπάρχει κανένα σχέδιο, καμία λύση ούτε κάποια προοπτική που να προωθεί ο Νοτιάς. Ανθρωποι που απηχούν τις σκέψεις και τις απόψεις του επέμεναν πως δεν υπάρχει τίποτε συγκεκριμένο που να χειρίζεται ο Χιώτης εφοπλιστής.
Δεν έχει κάποιο πλάνο και αν ακόμα υποτεθεί πως έχει δεχτεί κρούση για να συζητήσει για το μέλλον της ΑΕΚ, δεν είναι έτοιμος να κάνει συνομιλίες για μετοχικές μεταβιβάσεις.
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: