Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

"Ποιος ΠΑΟΚ; Νίκη ο Εργοτέλης"

Νίκη του κρητικού συλλόγου στην αναμέτρηση εναντίον του "δικέφαλου του Βορρά" θέλει ο Κουτσιανικούλης.
"Ποιος ΠΑΟΚ; Νίκη ο Εργοτέλης"
Ο νεαρός άσος του Εργοτέλη έκανε δηλώσεις στην κάμερα της Nova τονίζοντας για το ματς του Σαββάτου:
Για τον ιδιαίτερο χαρακτήρα που έχει για τον ίδιο το ματς με τον ΠΑΟΚ: « Πιστεύω θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ έχει πολλές υποχρεώσεις και πολλούς στόχους φέτος κι εμείς έχουμε βάλει αρκετά ψηλά τον πήχη και θα κυνηγήσουμε τα πλέι οφ. Αυτό το ματς που είναι στην έδρα μας θέλουμε να το κερδίσουμε. Βέβαια και ο ΠΑΟΚ έχει στόχο τη νίκη, όμως, θα δούμε το Σάββατο (10/9) τι θα γίνει».

Για τις διαφορές του φετινού ΠΑΟΚ: «Στα πρώτα παιχνίδια του στην Ευρώπη είδαμε έναν καλό ΠΑΟΚ, έπαιξε καλό ποδόσφαιρο. Όπως και την πρώτη χρονιά που ήμουν εγώ στην ομάδα με τον Φερνάντο Σάντος έτσι και φέτος δείχνει το ίδιο δυνατός. Εμάς δε μας φοβίζει αυτό, έχουμε ετοιμαστεί κατάλληλα και θα το αντιμετωπίσουμε» .

Για τα συν και τα πλην του ΠΑΟΚ: «Ο Εργοτέλης έχει την ικανότητα να κυνηγάει τα ματς στην κόντρα. Πιστεύω ότι μπορεί να γίνει αυτό με τον ΠΑΟΚ γιατί έχουμε γρήγορους παίκτες μπροστά, και αν είμαστε συγκεντρωμένοι μπορούμε να το χτυπήσουμε» .

Για την πρώτη του επαφή με τους παλιούς συμπαίκτες του: «Όλα τα παιδιά μου είναι γνώριμα στην ομάδα. Δε θα είναι κάτι παράξενο, γιατί είχα περάσει όταν αγωνίστηκα με τον ΠΑΟΚ κόντρα στον Εργοτέλη. Θα κοιτάξω να κερδίσει η ομάδα μου και θα είναι χαρούμενος με αυτό»..

Δεν υπάρχουν σχόλια: