Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Ο καιρός σήμερα!!

Καλό καιρό και σχετικά υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες περιμένουμε σε ολόκληρη τη χώρα το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011 και μόνο στις ορεινές περιοχές της Ηπείρου είναι πιθανό να εκδηλωθούν μεμονωμένες τοπικές βροχές μικρής διάρκειας τις θερμές ώρες της ημέρας.

Ο καιρός σήμερα
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 16 έως 30 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 18 έως 34 βαθμούς, στη Κεντρική και Νότια Ελλάδα από 20 έως 30 βαθμούς και στις νησιωτικές περιοχές από 20 έως 32 βαθμούς.
Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βορειοανατολικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις με σταδιακή εξασθένηση και στο υπόλοιπο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι και στις Κυκλάδες και το Ανατολικό Αιγαίο ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.
Ηλιοφάνεια περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 32 με 33 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι στο Σαρωνικό και μέτριοι έως ισχυροί στο Νότιο Ευβοϊκό.
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 27 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι νότιοι έως μέτριοι.
Πηγή: meteo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: