Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

"Δεν ζητάμε χατίρι, ζητάμε το δίκιο μας"

Στην κορυφή της πορείας των οπαδών του Ηρακλή, που έφτασε πριν από λίγο στη διασταύρωση του "Γεννηματάς" είναι ο Ανδρέας Παντελή, ο Μάκης Κατσαβάκης, ο Γωγάκος, ο Στοφορόπουλος, ο Παπαϊωάννου, ο Γκιζέλης μαζί με άλλους παράγοντες του Ηρακλή. Από πίσω τους ακολουθεί χιλιάδες κόσμου που φωνάζει συνθήματα υπέρ της ομάδας και κατά της ΕΠΟ, του Σοφοκλή Πιλάβιου και της Κυβέρνησης.

"Δεν ζητάμε χατίρι, ζητάμε το δίκιο μας"
Λίγο πριν ο Ανδρέας Παντελή τόνισε: "Η κατακραυγή του κόσμου πρέπει να τους ανοιξει τα μάτια. Πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη. Πιστεύω ότι πρέπει να αλλάξουν τα πάντα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Υπάρχουν πολιτκοί της Θεσσαλονίκης που μπορουν να κανουν πολλά. Πάρα πολλά. Η Κυβέρνηση θα μπορούσε να βοήθησει εμείς δεν ζητάμε κανένα χατίρι, ζητάμε το δίκιο μας και αυτό είναι να αγωνιστούμε στην Σούπερ Λίγκα".
Ο Μάκης Κατσαβάκης εξέφρασε τη βεβαιότητα του πως στο τέλος ο Ηρακλής θα βγει νικητής από αυτή την περιπέτεια, υπογραμμίζοντας: "Από την αρχή ήμουν αισιόδοξος ό,τι θα δικαιωθούμε. Είναι τιμή μου που είμαι προπονητής σε αυτή την ομάδα. Οτι και να κάνουν ο Ηρακλής θα δικαιωθεί, το λέω με όλη μου την ειλικρίνεια. Αυτό που έχω να πω είναι ότι είμαστε όλοι μαζί και όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε. Ολη η Ελλάδα είναι με τον Ηρακλή".
Ο Τάσος Κατσαμπής εξαπέλυσε βέλη σε όλους όσους θέλουν να βλάψουν τον Ηρακλή, λέγοντας: "Στον αγώνα για τον Ηρακλή. Δεν υπάρχει τίποτα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ντρέπομαι που υπηρέτησα με τόσο υπερηφάνεια αυτό τον χώρο. Δεν μπορείς να τιμωρείς μια ομάδα για υποβιβασμό για πλαστογραφία και μια ομάδα που έπεσε στο γήπεδο να παίζει στην μεγάλη κατηγορία. Ο Ηρακλής έχει το δίκιο και τον αναγκάζουν να το ψάχνει ακόμα και στα Πολιτικά δικαστήρια. Ο Ηρακλής δεν εμπλέκεται στα στημένα, παίζει για να ικανοποιήσει τους φιλάθλους του και παίζει για τους βαθμούς".
Ο Ζοέλ Επαλέ έστειλε μήνυμα συσπείρωσης στον κόσμο, καθώς θεωρεί ότι μόνο αν όλοι είναι ενωμένοι θα πετύχουν το στόχο τους. Ο Καμερουνέζος είπε: "Εμείς είμαστε εδώ και πιστεύουμε στην δικαίωση της ομάδας. Δεν έχουμε να κάνουμε κάτι άλλο. Μόνο υπομονή. Είμαστε στη τελική ευθεία και πρέπει να βγει επιτέλους η απόφαση. Να τελειώσει αυτό το θέμα. Θέλουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο αυτό γουστάρουμε. Καλό κουράγιο στον κόσμο που είναι εδώ και εμείς είμαστε κοντά τους. Γιατί μόνο με ομαδικότητα θα κερδίσουμε το δίκιο μας. Οι νόμοι είναι για όλους και όχι μόνο για εμάς. Ζητάμε να μας δώσουνε πίσω το δίκιο μας. Εμείς είμαστε Ηρακλής και είμαστε δυνατοί".
Πηγή: bluearena.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: