Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Οι μπηχτές του Βαλβέρδε και η ελπίδα για… μεταμόρφωση!!

Ο Νίκος Αλέφαντος σχολιάζει το φιλικό του Ολυμπιακού με τον Όφη, καθώς και την συνέντευξη τύπου του Βαλβέρδε μετά τον αγώνα.
"• Χωρίς να ερωτηθεί ο Βαλβέρδε, άρχισε να λέει για τον Ριέρα και πόσο μεγάλο είναι το κενό του και δεν μπορεί να αντικατασταθεί και τέτοια. Συγνώμη, τέσσερις μέρες πριν από το μεγάλο ματς με τη Μαρσέιγ για το Τσάμπιονς Λιγκ, είναι λόγια αυτά προπονητή για να ενθαρρύνει την ομάδα του και τους παίκτες του; Δηλαδή ο άλλος παίκτης που θα παίξει στη θέση του Ριέρα, θα αισθάνεται άχρηστος… Μα γι’ αυτό αμείβεσαι άνθρωπέ μου με 1,8 εκατ. ευρώ καθαρά το χρόνο, για να βρίσκεις λύσεις! Ο Μαρινάκης χρυσό σε έχει κάνει, στην Ισπανία ταξίδεψε να σε φέρει ο ίδιος, και ό,τι παίκτες θέλει ο μάνατζέρ σου, ο Ιμπάνιεθ, σου τους φέρνει, γεμίσαμε από παίκτες σας! Και δεν έχεις λύσεις;
Φάνηκαν σαν μπηχτές αυτά που είπε ο Βαλβέρδε και σαν να ψάχνει από τώρα να βρει δικαιολογίες. Και τι φταίει ο Μαρινάκης για τον Ριέρα, ο ίδιος ο Ριέρα πίεζε να φύγει αφού ήταν τρελά τα λεφτά. Και εν πάση περιπτώσει, τόσες μέρες μάς έχουν ζαλίσει με διαρροές για τα παράπονα του Βαλβέρδε στο θέμα Ριέρα, τα είπε και ο ίδιος με τις δηλώσεις του, ε αν τόσο πολύ ενοχλήθηκε, ας παραιτείτο. Οι προπονητές όταν ενοχλούνται πολύ, παραιτούνται. Και αφήνουν τα λεφτά.
• Και για να έχουμε καλό ερώτημα, δώδεκα μεταγραφές έκαναν, μπακ- απ του Ριέρα δεν πήραν; Συγνώμη, ο Ριέρα αν τραυματιζόταν, ποιος θα έπαιζε; Τραυματίστηκε στο φιλικό με τη Γαλατά! Ποιος θα έπαιζε; Και πέρσι είχε τραυματιστεί πάλι. Και σε πολλά ματς σερνόταν, σε πολλά ματς ήταν ανύπαρκτος. Τι τους πήραν όλους αυτούς τους παίκτες στις μεταγραφές, το έχω ξαναπεί, τους είδα πάλι με τον ΟΦΗ και αναρωτιόμασταν στην εξέδρα «Ολυμπιακός είναι αυτός»; Χάσαμε τον μπούσουλά μας…
Ήταν ένα ματς με τον ΟΦΗ ταλαιπωρία για όλο το φίλαθλο κόσμο. Και από τις δύο πλευρές. Ο ΟΦΗ καθόταν στο μισό γήπεδο, ακόμα και οι ομάδες που υποβιβάστηκαν πέρσι τέτοια εικόνα δεν έδειξαν στο Καραϊσκάκη. Ο Κοστάντζο ήταν θεατής πραγματικός! Ο ΟΦΗ είχε έναν πολύ καλό τερματοφύλακα και αυτό ήταν όλο. Οι παίκτες του Ολυμπιακού πάσα στην πάσα και ξανά πάσα, άντε και σέντρες στην περιοχή να βρουν κοντούς παίκτες του Ολυμπιακού! Ούτε μπασίματα ούτε ντρίμπλες, άλλες δυο ώρες να έπαιζε ο Ολυμπιακός, έτσι όπως έπαιζε, γκολ δεν θα έβαζε.
Προβλήματα είδα, ανέτοιμο τον βλέπω τον Ολυμπιακό, δεν δίνει που δεν δίνει επίσημους αγώνες, δεν έδωσε και φιλικά ματς τον τελευταίο καιρό, ελπίζω την Τρίτη να μεταμορφωθεί. Να πάρουν φτερά τα πόδια τους από τον πύρινο κόσμο και από το κίνητρο της Ευρώπης. Η Μαρσέιγ δεν αστειεύεται, δεν είναι ΟΦΗ, έχει καλούς κυνηγούς, δημιουργούν φάσεις, συγκλίνουν μέσα οι μπροστινοί ακραίοι και βγαίνουν πάνω τα μπακ, μπορεί να φάει γκολ η Μαρσέιγ αλλά μπορεί και να βάλει. Ένας καλός Ολυμπιακός μπορεί να τη χτυπήσει, αλλά θα δούμε καλό Ολυμπιακό; Μακάρι. Εγώ πάντως με αυτά που βλέπω είμαι πολύ προβληματισμένος…"
πηγή: katimagiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: