Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Άφησε βαθμούς η Μπάρτσα!!

Αν και προηγήθηκε με το καλημέρα 2-0, λίγο έλειψε η κακή Μπαρτσελόνα να ηττηθεί στο «Ανοέτα» από τη Σοσιεδάδ που ισοφάρισε (2-2) και έχασε ευκαιρίες για νίκη στο φινάλε.
Άφησε βαθμούς η Μπάρτσα
Πέρσι εκεί γνώρισε τη μοναδική εκτός έδρας ήττα της στη σεζόν. Ολοι είπαν πως ήταν επειδή είχε τελειώσει το πρωτάθλημα και είχε στρέψει την προσοχή της στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Ρεάλ. Φέτος όμως αποδείχτηκε πως η Ρεάλ Σοσιεδάδ είχε πάρει με το σπαθί της εκείνο το ματς (ουσιαστικά την έσωσε από τον υποβιβασμό) και λίγο έλειψε να κάνει το ίδιο και τώρα, μένοντας τελικά στο τιμητικό, μα ίσως και άδικο 2-2.
Η Μπάρτσα προηγήθηκε στο 11' με 2-0. Ο Τσάβι έβαλε το πρώτο και έφτιαξε το δεύτερο για τον Σεσκ Φάμπρεγας που συνέχισε το σερί σκοραρίσματος του. Η λογική έλεγε πως οι Μπλαουγκράνα είχαν ήδη κλειδώσει τη νίκη, αλλά οι Βάσκοι είχαν μπόλικο πείσμα, ώστε να αντιδράσουν. Μία άπιαστη κεφαλιά του Ιμανόλ Αγκιρέτσε (πέτυχε και τα δύο γκολ της νίκης στην πρεμιέρα) στο 57' και ένα περίεργο – πολεμικό γκολ στο 61' (ο Αγκιρέτσε πλάσαρε τον Βαλδές, ο Μπουσκέτς έβγαλε τη μπάλα με το χέρι και στην επαναφορά το έβαλε ο Γκριεζμάν).
Η Μπάρτσα αδυνατούσε να αντιδράσει, όπως κάνει συνήθως, παρά το ότι μπήκαν στο γήπεδο οι Αντρές Ινιέστα, Λιονέλ Μέσι (ο Γκουαρδιόλα τους κράτησε εκτός για να τους ξεκουράσει). Αντιθέτως, στο 86' ο Κάρλος Βέλα και στο 89' ο Γκριεζμάν έχασαν την ευκαιρία να χαρίσουν στην ομάδα τους μία τεράστια επιτυχία.
ΦΙΛΜ
Ρεάλ Σοσιεδάδ – Μπαρτσελόνα 2-2
(57' Αγκιρέτσε, 61' Γκριεζμάν - 9' Τσάβι, 11' Φάμπρεγας)
Βιγιαρεάλ – Σεβίλλη 1-1
(34' πέν. Ρόσι – 23' Νεγρέδο)
Ρεάλ Μαδρίτης – Χετάφε (21:00)
Βαλένθια-Ατλέτικο Μαδρίτης (23:00)
Κυριακή
Μπέτις – Μαγιόρκα (13:00)
Ράθινγκ Σανταντέρ – Λεβάντε (17:00)
Οσασούνα – Σπόρτινγκ Χιθχόν (19:00)
Ράγιο Βαγιεκάνο – Σαραγόσα (19:00)
Εσπανιόλ – Αθλέτικ Μπιλμπάο (23:00)
Δευτέρα
Μάλαγα – Γρανάδα (22:00)
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: