Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Γεωργιάδης: «Μόνο νίκη με Εργοτέλη»

Μόνο τη νίκη θα αναζητήσει ο ΠΑΟΚ στο σημερινό (10/9) ματς κόντρα στον Εργοτέλη, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Γιώργος Γεωργιάδης στο «Novasprots».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Γεωργιάδης:

Για τον αγώνα με τον Εργότελη: «Είναι σημαντικό που ξεκινήσαμε με τρεις βαθμούς στο πρωτάθλημα, αν και δύσκολα γιατί στην πρεμιέρα όλες οι ομάδες έχουν το άγχος. Η ομάδα πιστεύω ότι ξεκουράστηκε αυτό το διάστημα της διακοπής και πάμε στον Εργοτέλη, σε μια σοβαρή ομάδα που τα τελευταία χρόνια έχει δείξει καλή εικόνα. 

Εμείς θα πάμε να πάρουμε τη νίκη, γιατί έχουμε και το ευρωπαϊκό ματς της Πέμπτης (15/9) γιατί σίγουρα είναι πολύ καλό να πάμε στον αγώνα με την Τότεναμ με ένα νικηφόρο αποτέλεσμα. 

Για τις «μικρότερες» ομάδες αυτά τα ματς είναι πιο εύκολα, απ' ό,τι με ομάδες που χρειάζονται οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς. Θα υποδεχθούν τον ΠΑΟΚ χωρίς άγχος, γιατί και εγώ το βίωσα αυτό με τον Πανσερραϊκό. Δεν έχουν να χάσουν τίποτα και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο που παίζουν πιο ελεύθερα οι ποδοσφαιριστές».

Για το που θα κριθεί το αποτέλεσμα: «Πιστεύω ότι θα κριθεί στη θέληση που θα έχει κάθε ομάδα και στο πάθος που θα δείξει. Πιστεύω ότι το Σάββατο (10/9) εμείς θα είμαστε αυτοί που θα δείξουμε αυτά τα στοιχεία και θα πάρουμε το παιχνίδι».

Για τον Βασίλη Κουτσιανικούλη: «Ο κάθε ποδοσφαιριστής έχει τη δική του προσωπικότητα. Εγώ κρίνομαι ως Γιώργος και ο Βασίλης κρίθηκε ως Βασίλης. Εγώ ήρθα για να κάνω αυτό που ξέρω, αυτό που μπορώ και δε μου αρέσει καθόλου που ακούω να γίνονται κάποιες συγκρίσεις». 

Για την κλήση του στην Εθνική: «Σίγουρα, ήταν κάτι ευχάριστο για εμένα. Είχα ξαναπάει δυο φορές, αλλά ήταν σε φιλικά παιχνίδια. Σε αυτό το ματς που αγωνίστηκα ήταν επίσημο. Σίγουρα, δε μας άρεσε το αποτέλεσμα, θα θέλαμε τη νίκη για να έχουμε την πρόκριση στα πόδια μας. 

Τώρα έχουμε το ματς με την Κροατία πουν πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό και πρέπει να πάρουμε τη νίκη. Όταν κάνεις μια συμμετοχή στην Εθνική είναι πολύ σημαντικό. Είμαι πολύ χαρούμενος για τη συμμετοχή μου, όμως, δε σταματάω εδώ, σκοπός μου είναι να συνεχίσω στην Εθνική, να καθιερωθώ και θα δουλέψω πολύ γι' αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: