Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Νίκη... δώρο για Άρσεναλ, «φωτιά» ο Αγκουέρο!

Μετά από τις δύο.... βαρβάτες ήττες, το 2-0 εντός έδρας από την Λίβερπουλ και το 8-2 εκτός από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Άρσεναλ επέστρεψε στις επιτυχίες με το 1-0 κόντρα στην Σουόνσι. Νίκες και για Τότεναμ, Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι, ήττα για Λίβερπουλ.
Νίκη... δώρο για Άρσεναλ, «φωτιά» ο Αγκουέρο! (ΒΙΝΤΕΟ)
Η Άρσεναλ πάντως για ακόμα ένα παιχνίδι δεν εντυπωσίασε με την απόδοσή της και χρειάστηκε την βοήθεια της... τύχης για να πάρει τη νίκη. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 40', όταν ο αντίπαλος πορτιέρο πέτυχε με την μπάλα τον αμυντικό της ομάδας του και ο Αρσάβιν σκόραρε σε κενή εστία. Στην συνέχεια είχε κάποιες καλές ευκαιρίες και δοκάρι με τον Φαν Πέρσι, ωστόσο στην άμυνα... έμπαζε νερά.

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις της στην Πρέμιερ Λιγκ και η Τότεναμ, η οποία επικράτησε 2-0 εκτός έδρας της Γουλβς. Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Γιουρόπα Λιγκ άνοιξε το σκορ στο 67' με τον Αντεμπαγιόρ, ενώ στο 80' ο Ντεφόε έκανε το 2-0.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, η Μάντσεστερ Σίτι συνέχισε... τραίνο και με τον Αγκουέρο να «πετάει φωτιές» και να σημειώνει τρία γκολ, νίκησε 3-0 την Γουίγκαν, με το «διπλό» έφυγε από την έδρα της Σάντερλαντ και η Τσέλσι, που επικράτησε 2-1. Αντίθετα, την ήττα γνώρισε η Λίβερπουλ, η οποία δεν ήταν καθόλου καλή και έχασε 1-0 από την Στόουκ. Το γκολ σημείωσε ο Γουόλτερς με πέναλτι στο 23'. Τέλος, ωραίο παιχνίδι έγινε ανάμεσα στην Έβερτον και Άστον Βίλα, με τελικό σκορ 2-2.
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: