Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Δεύτερη ήττα για Ντόρτμουντ!!

Εντός έδρας ήττα (1-2) από τη νεοφώτιστη, Χέρτα Βερολίνου υπέστη η πρωταθλήτρια Γερμανίας και αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League, Μπορούσια Ντόρτμουντ.
Δεύτερη ήττα για Ντόρτμουντ
Δεν πραγματοποιεί και το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στην Bundesliga η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, καθώς υπέστη τη δεύτερη ήττα της στη σεζόν και πρώτη εντός έδρας, ενώ πέρυσι, όταν σήκωσε τη σαλατιέρα είχε μόλις μία στο «Βεστφάλεν» σε ολόκληρη την αγωνιστική περίοδο.
Ο αγώνας διεξήχθη υπό αφόρητη ζέστη και 30 βαθμούς κελσίου, με τον τεχνικό της Ντόρτμουντ να επιλέγει σύστημα 4-2-3-1. Βαϊντενφέλερ κάτω από τα δοκάρια, δεξιά στην άμυνα τον Πίστσεκ, στα αριστερά Σμέλτσερ και στόπερ τους Σούμποτιτς, Χούμελς. Κόφτες οι Σμέλτσερ και Μπέντερ και πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Λεβαντόφσκι τρία δημιουργικά χαφ, Μπλαζικόφσκι (58' Πέρισιτς), Καγκάβα, Γκροσκρόιτς.
Μπορούσια Ντόρτμουντ (Γιούργκεν Κλοπ): Βαϊντενφέλερ, Πίστσεκ, Σούμποτιτς, Χούμελς, Σμέλτσερ, Μπέντερ (73' Ζιντάν), Γκουντογκάν, Μπλαζικόφσκι (58' Πέρισιτς), Καγκάβα, Γκρόσκροϊτς, Λεβαντόφσκι.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: