Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Μόνο ο Σισέ δεν έφτανε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Σισέ άνοιξε λογαριασμό στο Campionato, η Λάτσιο προηγήθηκε με 2-0 νωρίς στο «Σαν Σίρο», ισοφαρίστηκε... επίσης νωρίς σε 2-2 από τη Μίλαν αλλά τελικά έφυγε με την ισοπαλία!
Μόνο ο Σισέ δεν έφτανε! (ΒΙΝΤΕΟ)
Το ματς στο «Σαν Σίρο» άρχισε με την Μίλαν να απειλεί στο 8', όταν ο Ιμπραΐμοβιτς με τακουνάκι έβγαλε τετ α τετ τον Ακουιλάνι, που δεν κατάφερε να σκοράρει... Κι αφού οι Ροσονέρι δεν έκαναν το 1-0, ήρθε το 0-1 στο 12' για τη Λάτσιο, με τον Κλόζε. Ο Γερμανός με υπέροχη ενέργεια κατέβασε την μπάλα και απέφυγε πάνω στην κίνηση τον Νέστα, πλασάροντας σωστά τον Αμπιάτι πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ στη Serie A!
Οι Λατσιάλι ήλεγχαν την κατάσταση και αφού απείλησαν στο 17' με τους Σισέ, Κλόζε και είδαν την Μίλαν να κάνει αναγκαστική αλλαγή στο 17' με τον Φαν Μπόμελ αντί του Γκατούζο, έφτασαν στο 0-2 στο 21' με τον Σισέ! Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού με τρομερή κεφαλιά μετά από σέντρα του Μάουρι από δεξιά άφησε άγαλμα τον Αμπιάτι και φάνηκε να βάζει τις βάσεις για μια μεγάλη νίκη της Λάτσιο.
Αν το πίστεψαν αυτό και οι παίκτες του Εντι Ρέγια έκαναν λάθος, καθώς η Μίλαν ισορρόπησε γρήγορα την κατάσταση. Στο 29' ο Ακουιλάνι έβγαλε υπέροχη μπαλιά για τον Κασάνο κι αυτός γύρισε για τον «Ιμπρα», που σε κενή εστία έγραψε το 1-2. Η ψυχολογία είχε αλλάξει και στο 33' ήρθε το 2-2 για τους Ροσονέρι με κεφαλιά (!) του Κασάνο μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ακουιλάνι.
Ολα ήταν υπέρ των Μιλανέζων εκείνη τη στιγμή αλλά η τελευταία καλή φάση στο χορταστικό πρώτο ημίχρονο ανήκε στη Λάτσιο, με τον Ερνάνες στο 36' να μην πλασάρει σωστά από το ύψος του πέναλτι μετά από εκπληκτική προσπάθεια του Κονκό και γύρισμα από τα δεξιά.
Ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε με την έναρξη της επανάληψης και οι φάσεις δεν έρχονταν με την ίδια συχνότητα. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι η πρώτη καλή του β' μέρους έγινε στο 63' και ήταν δοκάρι για την Μίλαν, σε σουτ του Κασάνο. Αυτή η ευκαιρία των Ροσονέρι φάνηκε να ξυπνάει τους Λατσιάλι, που στο 65' βρέθηκαν μια ανάσα από το 2-3 αλλά ο Σισέ, που είχε προλάβει να τσιμπήσει την μπάλα πάνω από τον Αμπιάτι, νικήθηκε από τον Νέστα στο τελικό πλασέ προ κενής εστίας!
Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι αντικατέστησε τον κουρασμένο Ακουιλάνι με τον Νοτσερίνο στο 67', ο Εντι Ρέγια απάντησε με τον Γκονζάλες αντί του Κλόζε στο 68' και η Μίλαν που είχε την υπεροχή, συνέχιζε να ψάχνει τον τρόπο για να φτάσει στη νίκη.
Τελευταία κίνηση των γηπεδούχων ήταν η είσοδος του Πάτο αντί του Μπόατενγκ στο 76', ενώ για τη Λάτσιο πέρασε ο Λούλιτς αντί του Μάουρι στο 79'. Οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν πιο πίσω και έψαχναν τις αντεπιθέσεις αλλά στο 85' λίγο έλειψε να την πάθουν από... μια τέτοια της Μίλαν. Ο Ιμπραΐμοβιτς, όμως, είδε τον Μπισάρι να αποκρούει στο τετ α τετ και να κρατάει το 2-2 για την Λάτσιο, που παραμένει χωρίς νίκη στο «Σαν Σίρο» επί των Ροσονέρι από τον Σεπτέμβριο του... 1989, αλλά παράλληλα είναι και αήττητη από το 2008 κι έπειτα!
Η πρωταθλήτρια Μίλαν, λοιπόν, άρχισε με γκέλα τις υποχρεώσεις της στο Campionato, η Λάτσιο άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, η Νάπολι μπαίνει στη μάχη το Σάββατο κόντρα στην Τσεζένα εκτός και ακολουθούν την Κυριακή οι Γιουβέντους (εντός με Πάρμα), Ιντερ (εκτός με Παλέρμο) και Ρόμα (εντός με Κάλιαρι).
Πηγή: gazzetta.gr 



Δεν υπάρχουν σχόλια: