Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

«Κολλημένος» με Ριέρα!!

Μετά το τέλος της ισόπαλης αναμέτρησης με τον ΟΦΗ, ο Ερνέστο Βαλβέρδε αναφέρθηκε και πάλι στην ξαφνική αποχώρηση του Άλμπερτ Ριέρα και τόνισε πως το κενό του πολύ δύσκολα θα καλυφθεί.
«Κολλημένος» με Ριέρα!
«Ήταν ένα κακό παιχνίδι, έλειπε ο ρυθμός και φάνηκε από την αρχή πως δεν θα υπάρχει ανταγωνισμός. Φάνηκε η διαφορά και στο κοινό. Όταν παίζεις για βαθμούς παίζεις διαφορετικά. Φυσικά μας έκανε καλό το παιχνίδι, να δοκιμάσουμε παίκτες και να δούμε τα προβλήματα που έχουμε», ανέφερε αρχικά ο Ισπανός.
Για τους Μακούν και Αμπντούν: «Δεν ήταν η καλύτερη ευκαιρία για να ξεκινήσουν γιατί το παιχνίδι είχε χαμηλό ρυθμό, ωστόσο είμαι ευχαριστημένος».
Για τον τραυματισμό του Τζιμπούρ: «Για τον Τζιμπούρ δεν ξέρουμε ακόμα και το γεγονός ότι δεν έχουμε παίξει επίσημα παιχνίδια μας απασχολεί για τον αγώνα με τη Μαρσέιγ».
Για την αποχώρηση του Ριέρα: «Η αποχώρηση του Ριέρα μας έχει προβληματίσει πολύ. Το κενό που έχει αφήσει ο Ριέρα είναι πολύ σημαντικό και δεν ξέρω αν μπορούμε να το καλύψουμε, ήταν ένας πολύ σημαντικός παίκτης για μας και δεν ξέρω αν θα προλάβουμε να καλύψουμε το κενό του».

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: