Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Βένγκερ: «Όταν πάω στην... κόλαση θα είναι λιγότερο επώδυνο... »

Με την... κόλαση, παρομοίασε το φετινό καλοκαίρι ο Αρσέν Βενγκέρ, λόγω των όσων πέρασε. Ο τεχνικός της Άρσεναλ μίλησε στον αγγλικό Τύπο για τα μεταγραφικά των «κανονιέρηδων» και χαρακτήρισε αυτή την περίοδο ως την χειρότερη που έχει περάσει από τη μέρα που ανέλαβε τους Λονδρέζου.

«Στην δουλειά μου το περιμένεις ότι θα υποφέρεις. Γι' αυτό όταν πάω στην... κόλαση μια μέρα, θα είναι λιγότερο επώδυνο για εμένα, καθώς έχω συνηθίσει να υποφέρω», τόνισε αρχικά ο Αλσατός τεχνικός και συμπλήρωσε: «Θα μπορούσα να γράψω ένα βιβλίο γι' αυτό το καλοκαίρι. Ήταν το πιο... ενοχλητικό που είχαμε απ' όταν ήρθα εδώ. Θα ήταν ενδιαφέρον βιβλίο. Όχι εξαιτίας μου, αλλά λόγω των όσων συνέβησαν. Ήταν απίστευτα».

Στη συνέχεια ο Βενγκέρ αναφέρθηκε στη μεταγραφική ενίσχυση της τελευταίας στιγμής, με την απόκτηση των Αρτέτα, Παρκ, Μπεναγιούν, Μερτεζάκερ και Αντρέ Σάντος: 

«Δεν κάναμε τίποτα το ηλίθιο. Όλα βγάζουν νόημα τόσο από οικονομικής πλευράς, όσο και σχετικά με την ποιότητα των παικτών και την εμπειρία που χρειαζόμασταν». 
πηγή: theplayer.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: