Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Πολλά προβλήματα για Ρανιέρι!!

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι έκανε ποδαρικό με το…δεξί στην τεχνική ηγεσία της Ίντερ, ωστόσο ο έμπειρος τεχνικός έχει να αντιμετωπίσει ουκ ολίγα προβλήματα ενόψει της αναμέτρησης των «νερατζούρι» με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.
Οι Μιλανέζοι είχαν πραγματοποιήσει απογοητευτικό ξεκίνημα σε Campionato και Champions League, γεγονός που επέφερε την απόλυση του Τζιανπιέρο Γκασπερίνι, και ο Κλαούντιο Ρανιέρι μετά το νικηφόρο ντεμπούτο του στο ιταλικό πρωτάθλημα με αντίπαλο την Μπολόνια, θέλει να επαναλάβει το…κατόρθωμα και στο πλαίσιο του Champions League κόντρα στους Μοσχοβίτες. Η απροσδόκητη ήττα από την Τράμπζονσπορ στην πρεμιέρα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης έχει φέρει σε δύσκολη θέση της Ίντερ, και οι «νερατζούρι» είναι αναγκασμένοι να αναζητήσουν θετικό αποτέλεσμα στην Μόσχα απέναντι στην παρέα του Βάγκνερ Λοβ για να…ρεφάρουν, ωστόσο ο Ρανιέρι «πονοκεφαλιάζει» για τις απουσίες που εντοπίζονται στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Οι Γουέσλι Σνάιντερ, Ντέγιαν Στάνκοβιτς και Τζόελ Όμπι ταλαιπωρούνται από ενοχλήσεις και η συμμετοχή τους κρίνεται αμφίβολη, ενώ ο Σούλεϊ Μουντάρι δεν έχει δηλωθεί στη λίστα της UEFA, με τον Ιταλό τεχνικό να καταφεύγει σε αλχημείες.
Μεγαλύτερο πλήγμα φαίνεται πως είναι ο τραυματισμός του «μαέστρου» Γουέσλι Σνάιντερ, για τον οποίο έκανε ειδική μνεία άλλωστε και ο Κλαούντιο Ρανιέρι σχολιάζοντας: «Ένας από τους καλύτερους παίκτες μας, ο Σνάιντερ, δεν έπαιξε κόντρα στην Μπολόνια. Φοβάμαι πως θα απουσιάσει περισσότερο διάστημα από το αναμενόμενο. Δεν ξέρω πότε θα επιστρέψει, αλλά σίγουρα δεν θα είναι στην Μόσχα».

πηγή: sportaction.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: