Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Βενγκέρ:«Φταίνε κρίση και αποτελέσματα»

Τα… καμπανάκια του κινδύνου έχουν αρχίσει να χτυπούν στην Άρσεναλ, καθώς οι πωλήσεις εισιτηρίων μειώνονται συνεχώς, με τον Αρσέν Βενγκέρ να μην ανησυχεί. Οι «κανονιέρηδες», βλέπουν τον κόσμο του συλλόγου να γυρίζει την πλάτη του στην ομάδα, αργά, αλλά σταθερά, με αποτέλεσμα να… ψιθυρίζονται διάφορα αναφορικά με τους λόγους για τους οποίους συμβαίνει αυτό.
Κάπου εκεί, έρχεται όμως ο Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος μετά την αναμέτρηση με την Μπόλτον, όπου το κοινό ήταν… κάτω από τον συνήθη μέσο όρο, δείχνει να μην ανησυχεί ιδιαίτερα: «Αυτό το γεγονός οφείλεται σε δύο λόγους. Πρώτο, από τα απογοητευτικά αποτελέσματα που είχαμε πρόσφατα και δεύτερο είναι το ότι βρισκόμαστε στην δίνη μιας τεράστιας οικονομικής κρίσης, η οποία όπως είναι λογικό, επηρεάζει και το ποδόσφαιρο».
Ο Αλσατός τεχνικός όμως δεν έμεινε εκεί, καθώς συνέχισε: «Δείτε τι συμβαίνει και στους άλλους συλλόγους της Premier League, όπου οι πωλήσει πέφτουν και πέφτουν. Τα στάδια δεν είναι πλέον πάντα γεμάτα και αυτό το έχουν προσέξει όλοι. Εμείς ίσως είμαστε ειδική περίπτωση λόγω και των αποτελεσμάτων μας, όμως και οι άλλοι σύλλογοι αντιμετωπίζουν ανάλογα προβλήματα».

πηγή: sportaction.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: