Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Παγκόσμιο δίκτυο τα στημένα!!

Διεθνείς διαστάσεις έχουν πάρει οι εξελίξεις με τα στημένα παιχνίδια καθώς στη Γερμανία έχουν εντοπίσει στοιχεία του κυκλώματος το οποίο... δραστηριοποιείται και στην Ελλάδα, ενώ ο ιθύνων νους του συστήματος φαίνεται πως είναι... Κινέζος με επαφές και στη χώρα μας.
Παγκόσμιο δίκτυο τα στημένα!
Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Καθημερινής», τα στημένα έχουν ξεφύγει από το ελληνικό στενό πλαίσιο και μάλιστα αποτελούν παγκόσμιο δίκτυο.
Συγκεκριμένα, οι εισαγγελικές αρχές της Γερμανίας έχουν εντοπίσει σημαντικά στοιχεία για τα μέλη του κυκλώματος που φαίνεται ότι έχει τις διασυνδέσεις του σε κάθε γωνιά της γης αλλά και στην Ελλάδα.
Μάλιστα, η έρευνες άρχισαν αμέσως μετά από τα πρώτα στοιχεία που κοινοποίησε η UEFA και αφορούν και τη χώρα μας.
Το ακόμα πιο ενδιαφέρον όμως είναι ότι σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο επικεφαλής του παγκόσμιου συστήματος είναι ένας Κινέζος ο οποίος έχει τις δικές του επαφές σε κάθε χώρα και... φυσικά και στην Ελλάδα.
Ωστόσο, στη χώρα μας το πρόσωπο με το οποίο συνομιλεί έχει εντοπιστεί και γίνονται διαδικασίες για τη σύλληψη του.
Το εν λόγω άτομο μάλιστα είναι βουλγαρικής καταγωγής ζει στην Ελλάδα και δραστηριοποιείται και στην Κύπρο.
Επιπλέον, τα στοιχεία που έχουν προκύψει έχουν φέρει στο προσκήνιο το ενδεχόμενο το κύκλωμα να έχει κέρδη 13 εκατομμύρια ευρώ μόνο από ένα παιχνίδι, με στοιχήματα που έχουν παιχθεί στη Μαλαισία!
Τέλος, στην γειτονική μας Κύπρο, οκτώ άτομα έχουν ήδη εντοπιστεί που εμπλέκονται σε «ξέπλυμα χρήματος» και έχουν σχέση με Έλληνες παράγοντες. Κι όλα αυτά ενώ οι έρευνες σε πρόσωπα και τραπεζικούς λογαριασμούς συνεχίζονται.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: