Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Δώνης: «Σαν να πήραμε... ληγμένα»

Ο Γιώργος Δώνης δεν έκρυψε τα λόγια του μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη, τονίζοντας ότι αισθάνεται τυχερός με την ισοπαλία.

«Στα 10 χρόνια προπονητικής καριέρας, σε μόλις δύο παιχνίδια θυμάμαι ότι έφυγα από το γήπεδο αισθανόμενος τυχερός. Στο σημερινό και σε ένα Λεβαδειακός-Λάρισα. Με εξαίρεση τον Ιτάνζ, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες μου, άλλοι περισσότερο, άλλοι λιγότερο ήταν εκτός κλίματος. Για να κάνουμε και λίγο χιούμορ, θα πω ότι μάλλον είχαμε πάρει ληγμένα χάπια για την ίωση που μας ταλαιπώρησε αυτές τις μέρες», τόνισε αρχικά ο Γιώργος Δώνης και συνέχισε:

«Ο Αστέρας ήταν καλύτερος και νιώθουμε τυχεροί που πήραμε τον βαθμό. Φτάσαμε τους 6 έχοντας δώσει τρία ματς μακριά από την έδρα μας και μόλις ένα εντός και αυτό με τον Παναθηναϊκό». 

 Σε ερώτηση που του έγινε για την απόφασή του να χρησιμοποιήσει αρκετούς Ελληνες και νεαρούς παίκτες για ακόμα μία φορά (8 γηγενείς ποδοσφαιριστές είχε η ενδεκάδα του Ατρομήτου και με εξαίρεση τους Φυτανίδη και Νάστο, όλοι οι υπόλοιποι είναι από 23 ετών και κάτω), ο ηλικίας 41 ετών τεχνικός τόνισε:

«Οι περισσότερες ομάδες χρησιμοποιούν ξένους και έμπειρους παίκτες. Στον Ατρόμητο παίζουν Ελληνες και νεαροί όχι επειδή είναι μικροί, αλλά γιατί είναι όντως καλοί. Το θέμα είναι όμως να εξελίσσονται και να μην μένουν στάσιμοι». 
πηγή: theplayer.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: