Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Δεν μας τα λέει καλά ο Ολυμπιακός!!

Μπέρδεψε πάλι ο Ολυμπιακός. Μπορεί, δηλαδή, να καθάρισε με 3-2 στο… ξεχορταριασμένο Παγκρήτιο, αλλά παραλίγο να πνιγεί πάλι σε μια κουταλιά νερό. Ενώ ήλεγχε το ματς στο α’ μέρος, ωστόσο δίχως να παίξει καμία μπαλάρα, στο β’ μέρος πελάγωσε από το πουθενά.
Δεν μας τα λέει καλά ο Ολυμπιακός
Κι ενώ ο Εργοτέλης δεν ήταν τίποτα ιδιαίτερο, παρά ταύτα τον στρίμωξε τον Ολυμπιακό.

Αν, βέβαια, ο Ολυμπιακός έχανε ένα τέτοιο ματς, στο οποίο όλα του πήγαν δεξιά, θα έμοιαζε με αυτοκτονία. Δεν μπορούμε, πάντως, να μην σταθούμε στην κακή εμφάνιση του β’ ημιχρόνου. Ένα ακόμα κακό β’ μέρος, δηλαδή. Που τείνει να γίνει συνήθεια για την ομάδα του Βαλβέρδε.

Οι φιλοξενούμενοι στην επανάληψη μπήκαν σαν παιδική χαρά. Σα να κάνανε αγγαρεία. Το ένα λάθος μετά το άλλο. Μόλις μείωσε ο Εργοτέλης, σα να ξύπνησε κάπως ο Ολυμπιακός. Έκανε μια ευκαιρία με τον Τζιμπούρ κι όταν σκόραρε στο 1-3 μετά τις καραμπόλες, φάνηκε όλα να τελειώνουν.

Δεν ήταν έτσι, όμως. Ο Ολυμπιακός έδωσε πάλι περιθώρια στον Εργοτέλη, οι Κρητικοί δεν τα παράτησαν και μείωσαν. Και στο κόρνερ του τελευταίου λεπτού της παράτασης, σίγουρα τα χρειάστηκαν οι ερυθρόλευκοι.
Μετά την αγχωτική νίκη στην πρεμιέρα με την Ξάνθη, κι ενώ είχε προηγηθεί η ήττα από την Μαρσέιγ, ο Ολυμπιακός πάλι δεν ικανοποίησε. Αν και κόντρα στην Άρσεναλ παίξει όπως με τον Εργοτέλη, θα έχει άσχημα ξεμπερδέματα. Η Λονδρέζοι, άλλωστε, δείξανε σήμερα σημάδια ανάκαμψης.

Στον Ολυμπιακό, λοιπόν, πρέπει να κοιτάξουν τι θα κάνουν. Η ομάδα δυσκολεύεται να ανεβάσει στροφές, ειδικά στα β’ ημίχρονα. Και οι έξι πόντοι στο πρωτάθλημα ως τώρα έχουν κατακτηθεί με το στανιό.

Σίγουρα, πάντως, αποτελεί μια βάσιμη δικαιολογία για το μέτριο θέαμα και το αργό παιχνίδι από τις δυο ομάδες ο τραγικός αγωνιστικός χώρος. Ούτε για Δ’ εθνική κάνει αυτό το τερέν στο… κάποτε ολυμπιακών προδιαγραφών Παγκρήτιο.
πηγή: sportdog.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια: