Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Υπέγραψε ο Άντιτς!!

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι ο Πέρο Άντιτς, ο οποίος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους» για 1+1 χρόνια. Την είδηση έδωσε πρώτα ο ίδιος ο μάνατζερ του 29χρονου φόργουορντ-σέντερ, ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς μέσω του λογαριασμού του στο twitter.

«Αν λέγεσαι Άντιτς, είχες ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο. Ο Ράντομιρ κέρδισε τη δικαστική διαμάχη με την ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Σερβίας και τώρα ο Πέρο υπέγραψε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό», ανέφερε ο Ραζνάτοβιτς. Ακολούθησε αμέσως η ανακοίνωση από την ΚΑΕ Ολυμπιακός.

«Αυτή είναι η καλύτερη χρονιά μου» 

Ο Πέρο Άντιτς δήλωσε στο Olympiacosbc.gr: «Αυτή είναι η καλύτερη χρονιά της καριέρας μου. Αρχικά κερδίσαμε το κύπελλο στη Ρωσία, μετά ήρθε η πορεία με την Εθνική στο Ευρωμπάσκετ και τώρα η μετεγγραφή στον Ολυμπιακό. Αυτό είναι και το κερασάκι στην τούρτα», σχολίασε αρχικά ο 29άχρονος πάουερ φόργουορντ και συμπλήρωσε: «Είχα προσφορές από Ιταλία, Ισπανία και Τουρκία, αλλά όταν ήρθε η πρόταση του Ολυμπιακού και μίλησα με τον κόουτς Ίβκοβιτς όλα είχαν τελειώσει. Είναι τιμή μου να είμαι μέλος του Ολυμπιακού και να παίξω με τον κόουτς Ίβκοβιτς. Αν και είμαι 29 έχω να μάθω πολλά απ’ αυτόν». 
Ο Άντιτς επεσήμανε κάτι το ενδιαφέρον: «Σ’ όλη μου την καριέρα παίζω με «ερυθρόλευκα», εκτός από τα χρόνια της ΑΕΚ, οπότε θα μου είναι πιο εύκολο (γέλια)». 

Για τους γνωστούς  του στο λιμάνι: «Τα περισσότερα παιδιά τα ξέρω καλά. Με τον Βασίλη… μεγαλώσαμε μαζί. Τον Λάζαρο, τον Γλυνιαδάκη και τον Πελεκάνο τους ξέρω πολύ καλά. Ξέρω τον Κέσελι και τον Γκετσεβίτσιους. Μόνο για τους Αμερικάνους δεν έχω γνώμη. Ο κόουτς μου είπε τι ομάδα θέλει να δημιουργήσει και θα είναι τιμή μου να είμαι μέρος της». 


Για την επιστροφή στα ελληνικά παρκέ μετά από έξι χρόνια: «Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός είναι πάντα στην κορυφή της Ευρώπης και όλοι τους παρακολουθούν. Πέρσι είδα τον ΠΑΟΚ λόγω του φίλου μου του Γκετσέφσκι. Πιστεύω ότι παρά τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν στην Ελλάδα αλλά πλέον και σ’ όλο τον κόσμο , το ελληνικό πρωτάθλημα παραμένει ανάμεσα στα τρία καλύτερα της Ευρώπης».  
πηγή: theplayer.gr
 




 

Δεν υπάρχουν σχόλια: