Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

"Μπήκαμε φοβισμένα"!!

Ο Νίκος Καραγεωργίου στάθηκε στο γεγονός πως οι παίκτες μπήκαν φοβισμένοι κόντρα στον Ολυμπιακό και αυτό ήταν που τους στοίχισε, σχολιάζοντας την ήττα της ομάδας του.

"Μπήκαμε φοβισμένα"
«Χάσαμε στο παιχνίδι και είμαστε στενοχωρημένοι. Δεν έχει σημασία αν ο αντίπαλος είναι ικανός, όταν χάνεις είναι ένα αποτέλεσμα που σε στενοχωρει και σε πάει πίσω. Για τον αγώνα θα πω ότι μπήκαμε στο πρώτο μέρος λίγο φοβισμένα θα έλεγα, χωρίς να θέλουμε να πάρουμε την πρωτοβουλία του παιχνιδιού και αυτό μας στοίχισε και μείναμε πίσω στο σκορ με 2-0. Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα ήταν διαφορετικά, θέλαμε και το δείξαμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο ότι μπορούμε να κερδίσουμε μονομαχίες, μπορούμε να μεταφέρουμε πίεση στον Ολυμπιακό, αυτό έγινε σε έναν βαθμό, και εκεί που πιστέψαμε ότι υπάρχει χρόνο για να ισοφαρίσουμε, δεχτήκαμε το τρίτο γκολ και έγιναν πιο δύσκολα τα πράγματα.
Στο τέλος βάλαμε ένα γκολ μέσα από την προσπάθεια που καταβάλαμε. Αυτό αξίζουν συγχαρητήρια οι παίκτες. Παρόλα αυτά δεν φτάνει η προσπάθεια. Εμείς έχουμε βάλει ψηλότερα τον πήχη φέτος και θα πρέπει να αποκομίζουμε κέρδη, μπορεί στα τελευταία δύο ματς να ήταν μεγάλοι αντίπαλοι, αλλά δεν πήραμε βαθμούς» σχολίασε ο προπονητής του Εργοτέλη, Νίκος Καραγεωργίου.
Στη συνέχεια ο Έλληνας τεχνικός των Κρητικών επισήμανε: «Οπωσδήποτε για να μπει ένα γκολ θα πρέπει να γίνουν λάθη, είτε σε ομαδικό ,είτε σε προσωπικό πείπεδο. Το πρώτο γκολ είναι ένα λάθος από τους κεντρώους παίκτες και όχι από τους αμυντικούς που δεν σταμάτησαν την κάθετη πάσα στον Τζιμπούρ, από εκεί και πέρα, υπήρχε και η τύχη που έπαιξε το ρόλο της. Χτυπώντας η μπάλα στο δοκάρι και θα μπορούσε να πάει στα δικά μας πόδια. Δεν θέλω να το εστιάσω στην άμυνα. Το άλλο γκολ ήταν λάθος του τερματοφύλακα, γιατί η απόκρουσή του έπρεπε να είναι μεγάλη και να απελευθερωθεί η μπάλα. Αυτά συμβαίνουν. Αν δούμε και τα δικά μας γκολ, κάτι αντίστοιχο συνέβαινε από τον Ολυμπιακό. Δεν εχουμε πρόβλημα στην άμυνά μας. Αλλωστε η αμυντική μας γραμμή διαθέτει καλους ποδοσφαιριστές που έχουν δείξει όλα αυτά τα χρόνια την προσωπικότητά τους».

Για το γεγονός πως βρέθηκε πίσω στο σκορ τόνισε: «Είναι ένα θέμα και για μένα. Γιατί θα πρέπει να μείνουμε πίσω στο σκορ, ενώ έχουμε σχεδιάσει πιο μπροστά, έχουμε μιλήσει και έχουμε αποφασίσει πώς θα αγωνιστούμε. Γνωρίζετε ότι είναι φύσει ευρωπαϊκή ομάδα ο Εργοτέλης. Παρόλα αυτά δείχνουν μία διστακτικότητα. Μπορεί να είχε να κάνει με τον αντίπαλο. Μπορεί να έχει να κάνει επειδή έχουμε χρόνο. Παρόλα αυτά αυτές τις στιγμές τις εκμεταλλεύεται ο αντίπαλος και μένουμε πίσω. Θα μιλήσουμε, θα το αλλάξουμε, γιατί δεν είναι σωστό να μένουμε πίσω στο σκορ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: