Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Σκέφτονται και τα διοικητικά...!!

Ο ΠΑΟΚ αλλάζει διοίκηση στις 28 Σεπτεμβρίου και ο Θοδωρής Ζαγοράκης όπως όλα δείχνουν θα πάρει τις οριστικές του αποφάσεις κατά την διάρκεια της παρουσίας του στη Ρωσία.
Σκέφτονται και τα διοικητικά...
Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ θα βρίσκεται στη Ρωσία από τις 27 του μηνός και από εκεί, αφού πρώτα μιλήσει με τους Ζήση Βρύζα και Γιώργο Σαχπατζίδη, θα ενημερώσει τον Θανάση Κατσαρή.
Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ δεν μιλάει σε κανέναν για το πώς σκέφτεται να κινηθεί την επόμενη ημέρα, αντιλαμβάνεται πως υπάρχουν κάποια σημαντικά κενά, αλλά κανένας δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά πως θα τα καλύψει.
Από εκεί και πέρα, δεν πρόκειται εννοείται να συνεχίσει ο Μπάνε Πρέλεβιτς που ελέγχει πλέον την ΚΑΕ, ενώ ερωτηματικό αποτελεί το αν θα συνεχίσουν οι Πάνος Ραπτόπουλος και Σάκης Χατζόπουλος, οι οποίοι είναι γεγονός πως δεν κατάφεραν – όχι απαραιτήτως με δική τους ευθύνη – τομέα ευθύνης.
Επίσης, αμφίβολο είναι αν θα συνεχίσει στη ΠΑΕ ο Γιώργος Μιχαηλίδης μετά το θέμα υγείας που αντιμετώπισε, παρά την εκτίμηση που του έχουν άπαντες μέσα στα γραφεία της Μικράς Ασίας.
Όσο για αυτούς που είναι να μπούνε, ο Ζήσης Βρύζας είναι ο ένας εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ένας ή και οι δυο γιοί του Γιώργου Σαχπατζίδη, Δημήτρης και Γιώργος, ενώ από εκεί και πέρα φημολογούνται κάποια ονόματα τα οποία όμως δεν επιβεβαιώνονται από πουθενά.
Πηγή: paok24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: