Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Ροσέλ: «Χρωστάμε 364εκ. ευρώ!»

Στην αποκάλυψη του ποσού που πρέπει να δώσει ακόμα η Μπαρτσελόνα προκειμένου να ξεχρεώσει προχώρησε ο πρόεδρος του συλλόγου, Σάντρο Ροσέλ.

Ο ισχυρός άντρας των «μπλαουγκράνα» μίλησε για το έλλειμα, τη χορηγία της Qatar Foundation, ενώ κατά τη γνώμη του ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ήταν η χειρότερη μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου!

«Ήταν η χειρότερη μεταγραφή στην ιστορία της Μπαρτσελόνα αφού μας στοίχισε 69 εκατ. ευρώ (είχε δώσει και τον Ετό ως αντάλλαγμα)», δήλωσε για τον νυν σέντερ φορ της Μίλαν, ενώ αναφορικά με τον Τσιγκρίνσκι είπε: «Ο σύλλογος είχε ανάγκη να πουλήσει επειγόντως!».

Σχετικά με την χορηγία 170.000.000 ευρώ του «Qatar Foundation», η οποία έσπασε την παράδοση που ήθελε την Μπαρτσελόνα να μην έχει διαφήμιση στη φανέλα της, τόνισε: «Το Κατάρ μας ζήτησε χέρι βοηθείας προκειμένου να ανοιχτεί στον υπόλοιπο κόσμο με αντάλλαγμα χρήματα. Ζούμε χωρίς αμφιβολία την καλύτερη στιγμή στην ιστορία του συλλόγου σε αθλητικό επίπεδο, ωστόσο εγώ προτιμώ να τη σκέφτομαι όχι μόνο ως μια ιστορική στιγμή για τις επιδόσεις μας στο γήπεδο, αλλά για τις αξίες μας. Οι αξίες μας κάνουν διαφορετικούς και πρέπει να διασφαλίσουμε πως αυτές δεν θα αλλάξουν. Οι τίτλοι είναι σημαντικοί, αλλά οι αξίες ακόμα περισσότερο».

Ο Ροσέλ τέλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο χρέος του συλλόγου: «Από τη στιγμή που αναλάβαμε την ηγεσία, το χρέος μειώθηκε. Τώρα χρωστάμε 364 εκατ. και ευελπιστούμε την επόμενη σεζόν να έχουν πέσει στα 338», κατέληξε.


πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: