Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

«Δεν πρέπει να αντιμετωπίσουμε το ματς με την ΑΕΚ ως ρεβάνς»

Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να κοιτάνε οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, το ντέρμπι με την ΑΕΚ, σαν... ρεβάνς για τον περσινό αποκλεισμό απο το Κύπελλο, σύμφωνα με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Ο Έλληνας επιθετικός μίλησε στην «Real Sports» για το μεγάλο παιχνίδι και εξήγησε πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα έχει πολύ δύσκολο έργο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην εφημερίδα «Real Sports» ο «Σάλπι»:

«Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα. Διαθέτει στο ρόστερ της ποιοτικούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι μπορούν ανά πάσα στιγμή να πάρουν ένα παιχνίδι. Παίζουμε στην έδρα μας, θα έχουμε τη δύναμη που αντλούμε από τον κόσμο μας, είμαστε καλά ψυχολογικά μετά τη νίκη στη Νέα Σμύρνη και όλα αυτά μας δίνουν προβάδισμα σε θεωρητικό επίπεδο. Στο γήπεδο θα φανούν όλα.

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αντιμετωπίσουμε το ματς ως ρεβάνς για τον περσινό αποκλεισμό μας στο Κύπελλο. Ούτε να το αντιμετωπίσουμε ως ευκαιρία για να βγάλουμε το απωθημένο μας. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει απωθημένο, διότι κερδίσαμε την ΑΕΚ πέρυσι, απλώς χάσαμε το πιο κρίσιμο ματς που όλοι θέλαμε για να προκριθούμε στον τελικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: