Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Έκκληση Μαντσίνι για... Νεϊμάρ στη Σίτι!!

Έτοιμος να μπει για τα καλά στην μάχη της απόκτησης του Νεϊμάρ είναι ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, για λογαριασμό της Μάντσεστερ Σίτι. Ο τεχνικός των «πολιτών», παρά το ότι πριν από μερικές ημέρες, ζήτησε την απόκτηση μέσων, καθώς έχει εντοπίσει κενά στο ρόστερ του, μοιάζει αποφασισμένος να κινηθεί για την αγορά του νέου «διαμαντιού» του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου.
Για τον παίκτη,, έχει ήδη κάνει κίνηση η Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Μαντσίνι πάντως να έχει ζητήσει την απόκτησή του από τους διοικούντες από πέρυσι, όταν είχε πάρει αναφορά από τον Ατίλιο Λομπάρντο, πως ο Νεϊμάρ, είναι ο καλύτερος νεαρός ποδοσφαιριστής στον πλανήτη.
Μοιραία λοιπόν, ο Μαντσίνι, είναι έτοιμος να προσφέρει 55 εκ. Ευρώ, που απαιτούνται για την απόκτηση του παίκτη, φτάνει βέβαια να «εγκριθεί» η συγκεκριμένη κίνηση από την διοίκηση του συλλόγου. Η περίπτωση Νεϊμάρ, αναμένεται να αποτελέσει κριτήριο και για το πόσο… μετράει η άποψη του Μαντσίνι στον σύλλογο, μετά την αποχώρηση του Γκάρι Κουκ, ο οποίος μέχρι τώρα έκανε τις σχετικές εισηγήσεις.

πηγή: sportaction.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: