Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Ουζουνίδης: «Σοβαρός ο τραυματισμός του Βάλλα»

Τους αρχικούς φόβους που υπάρχουν για τον τραυματισμό του Σπύρου Βάλλα, επιβεβαίωσε και ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο προπονητής της Ξάνθης, μετά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, τόνισε ότι οι πρώτες εκτιμήσεις για την κατάσταση του 30χρονου αμυντικού της ομάδας του, κάνουν λόγο για απουσία ενός μήνα, ενώ αναφερόμενος στο παιχνίδι, επεσήμανε ότι οι «ακρίτες» πήραν δίκαια τη νίκη.

«Ο τραυματισμός του Σπύρου φαίνεται σοβαρός. Μία πρώτη εκτίμηση κάνει λόγο μέχρι και για μήνα εκτός», ήταν τα λόγια του Μαρίνου Ουζουνίδη για την περίπτωση του Σπύρου Βάλλα, ενώ προηγουμένως είχε επισημάνει, αναφερόμενος στο ματς:

«Πετύχαμε μια δίκαιη νίκη, ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλό μας στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Σήμερα πήραμε αυτό που αξίζαμε. Μετά την μείωση του σκορ σε 2-1 για 5-10 λεπτά είχαμε λίγο περισσότερο εκνευρισμό από ό,τι ίσως έπρεπε.

Στη συνέχεια ήμασταν όμως καλύτεροι, ξέραμε τι θέλαμε μέσα στο γήπεδο. Γνωρίζαμε ότι ήταν δύσκολο να παρουσιάσουμε υψηλό θέαμα και πολύ καλό ρυθμό με αντίπαλο τον ΟΦΗ, καθώς υπήρχε και η πίεση από τα προηγούμενα αποτελέσματα. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί είχαν αυτοπεποίθηση και αυτοσυγκέντρωση».

Όσον αφορά στη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, αλλά και στη συνέχεια, επεσήμανε:

«Γενικά θεωρώ ότι θα έπρεπε να είχαμε περισσότερους από τους τρεις βαθμούς που έχουμε τώρα στο πρωτάθλημα. Στο ποδόσφαιρο, όμως, μένουν τα αποτελέσματα και σήμερα πήραμε αυτό που θέλαμε. Ξέραμε ότι θα συναντήσουμε αυτές τις συνθήκες στην σημερινή αναμέτρηση. Έπρεπε να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας κι αν θέλετε αυτό ήταν και το μυστικό μας. Η ηρεμία μας, οι σωστές επιθέσεις. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι και στα επόμενα παιχνίδια και να έχουμε τον κόσμο κοντά μας». 
 
πηγή: theplayer.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: