Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

«Έσπασε το ρόδι» η Μίλαν!!

πηγή: theplayer.gr

Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα  πέτυχε η Μίλαν, η οποία επικράτησε πιο εύκολα απ' ότι αποδεικνύει το τελικό 1-0 της Τσεζένα. Στο 0-0 έμειναν Νάπολι και Φιορεντίνα.


Η Μίλαν παρότι έπαιξε χωρίς καθαρόαιμους επιθετικούς κατάφερνε να απειλεί συνεχώς την εστία των φιλοξενούμενων, οι οποίοι κράτησαν παθητικό ρόλο και προσπαθούσαν να «χτυπήσουν» μόνο με αντεπιθέσεις. Ο Κλάρενς Ζέεντορφ άνοιξε το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης και αυτό έδωσε στους παίκτες του Αλέγκρι τη δυνατότητα να κάνουν διατήρηση του σκορ. Με τους Ελ Σαραουί και Κασάνο ως μόνους προωθημένους δεν ήταν εύκολο για τους γηπεδούχους να διπλασιάσουν τα τέρματα τους, αλλά με καλή αμυντική λειτουργία δεν απειλήθηκαν ουσιαστικά. Άξιο αναφοράς είναι πως στο 66' ο διαιτητής δεν σφύριξε καθαρό πέναλτι πάνω στον Κασάνο, ενώ στα αξιοσημείωτα μπαίνει και η επανεμφάνιση του Πίπο Ιντσάγκι έπειτα από την πολύμηνη απουσία του...

Την ίδια ώρα, η Νάπολι που είχε ξεκινήσει πολύ δυναμικά το πρωτάθλημα, δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την έδρα της και έμεινε στο 0-0 με τη Φιορεντίνα που μένει ικανοποιημένη απο το αποτέλεσμα.

Αναλυτικά η 5η αγωνιστική:

Σάββατο

Μπολόνια-Ίντερ 1-3
(66' πεν. Ντιαμάντι/ 39' Πατσίνι, 81' πεν. Μιλίτο, 87' Λούσιο)

Μίλαν-Τσεζένα 1-0
(5' Ζέεντορφ)

Νάπολι-Φιορεντίνα 0-0

Κυριακή

Κιέβο-Τζένοα (13:30)
Κατάνια-Γιουβέντους (16:00)
Αταλάντα-Νοβάρα (16:00)
Κάλιαρι-Ουντινέζε (16:00)
Λάτσιο-Παλέρμο (16:00)
Σιένα-Λέτσε (16:00)
Πάρμα-Ρόμα (21:45)

Δεν υπάρχουν σχόλια: