Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Τσάκας: «Ο Πρίγκιπας θα είναι ο πρόεδρος»

Τέλος με τους προεδρεύοντες και τους προσωρινούς, ο Πρίγκιπας Σουλτάν Μπιν Νασέρ Αλ Σαούντ, θα αναλάβει χρέη προέδρου στον Παναθηναϊκό, όπως αποκάλυψε ο εκπρόσωπος του, Βλάσης Τσάκας στην εφημερίδα Sporday.

Αποκάλυψε πως ο Πρίγκιπας θα έχει την θέση του προέδρου στο ΔΣ εφόσον ολοκληρωθεί η συμφωνία: «Θα έχει ενεργότατο ρόλο. Από την πρώτη στιγμή ήταν ένας από τους όρους που έβαλα με τον πρίγκιπα για να ασχοληθώ. Ο πρίγκιπας, απ' όσο ξέρω, θα είναι πρόεδρος. Τι ρόλο θα έχω εγώ, θα το δούμε στη συνέχεια. Ας γίνει το deal και μετά θα βρούμε τον δικό μου ρόλο».

Κυριακή κοντή γιορτή δε, αφού όπως είπε: «Σήμερα (Σάββατο) είχα τηλεφωνικές επαφές με τον δικηγόρο μας και αύριο, που είναι εργάσιμη μέρα στη Σαουδική Αραβία, θα δουλέψουμε το πληρεξούσιο και θα το στείλουμε στον δικηγόρο στην Ελλάδα. Τη Δευτέρα (26/09) θα προχωρήσει η υπόθεση και πρώτα ο Θεός θα πάνε όλα καλά. Είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος και θα ηρεμήσουμε όλοι και ο Παναθηναϊκός».

«Γλυκοκοιτάζει» και την Ολυμπιακή!

Σύμφωνα με την εφημερίδα Goal ο Σουλτάν Μπιν Νάσερ Α. Μπιν Φαρχάν Αλ Σαούντ δεν έχει βάλει στο μάτι μόνο τον Παναθηναϊκό αλλά φέρεται να έχει κάνει κρούση και για την αγορά της Ολυμπιακής Αεροπορίας.

Όπως αναφέρει το «Goal», ο νεαρός Σαουδάραβας εκπροσωπεί ένα πολύ μεγάλο οικογενειακό fund, το οποίο αποτελείται από 5 με 6 πριγκιπικά μέλη και έχει αποφασίσει να μπει δυναμικά στον ελληνικό χώρο για επενδύσεις, σε μία εποχή, η οποία παρουσιάζει πολλές ευκαιρίες, λόγω της έντονης κρίσης.
Επιχειρηματικοί κύκλοι, λένε πως το «γκρουπ» έχει κάνει μια πρώτη κρούση για τις Ολυμπιακές Αερογραμμές, προκειμένου να διαπιστώσει τις προθέσεις των διοικούντων.



Από το περιβάλλον του Γιάννη Βαρδινογιάννη διέρρεαν πως: «Ας γίνει και βλέπουμε. Αν μπουν χρήματα στην ΠΑΕ δεν θα σταθούμε εμπόδιο. Για τη συμμετοχή στην ΑΜΚ, όμως, θα δούμε τι θα ειπωθεί στη Γ.Σ. και θα αποφασίσουμε».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: