Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Ο Πλατανιάς ήταν ο κερδισμένος της 2ης αγωνιστικής της Football League

Ο Πλατανιάς ήταν ο κερδισμένος της 2ης αγωνιστικής της Football League, καθώς η ομάδα των Χανίων νίκησε στην έδρα της και τον Πανθρακικό με 1-0 κάνοντας το 2x2. Σπουδαία νίκη και για τον Πιερικό στα Μέγαρα επί του Βύζαντα με 1-2.
2x2 ο Πλατανιάς, "διπλό" Πιερικού στα Μέγαρα
Σκόρερ του νικητήριου γκολ για τον Πλατανιά, ο Μάρκος Μαραγκουδάκης, ο οποίος σκόραρε στο 58ο λεπτό και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.
Στο πρώτο του παιχνίδι στο φετινό πρωτάθλημα (είχε ρεπό στην πρεμιέρα), ο Πιερικός κατάφερε να φύγει με το τρίποντο από τα Μέγαρα. Οι κατερινιώτες με δύο γκολ του Κουτσοσπύρου στο 30` και το 43`πήραν σημαντικό προβάδισμα από το πρώτο ημίχρονο.
Οι γηπεδούχοι πάλεψαν στο δεύτερο μέρος για να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ, αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 1-2 στο 71` με τον Σκαφτούρο.
Εκτός του Πιερικού, νίκη πανηγύρισε και ο Διαγόρας Ρόδου, ο οποίος με γκολ του Μουσταφίδη από το 2` επιβλήθηκε με 1-0 του Θρασύβουλου.
Τέλος, ισόπαλο με 2-2 ολοκληρώθηκε το ντέρμπι Καλλονή - Καλλιθέα. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 2-0, χάρη σε γκολ των Κατσίκη (19`) και Λεοζίνιο (με πέναλτι στο 57`).
Η ομάδα της Λέσβου, όμως, αντέδρασε στη συνέχεια και κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας με τέρματα των Καλτσά (πέναλτι στο 64`) και Καρακώστα (68`).
Τα αποτελέσματα:
Πλατανιάς - Πανθρακικός 1-0
(58` Μαραγκουδάκης)
Βύζαντας Μεγάρων - Πιερικός 1-2
(71' Σκαφτούρος - 30', 43' Κουτσοσπύρος)
Καλλονή - Καλλιθέα 2-2
(57' πεν Λεοζίνιο, 68' Καρακώστας  - 19' Κατσίκης, 64' πεν Καλτσάς)
Διαγόρας - Θρασύβουλος 1-0
(2` Μουσταφίδης)

Δεν υπάρχουν σχόλια: