Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Τα «γαλλικά» του Μίρνες Σίσιτς!!

Τι κοινό μπορεί να εχουν τα παρασκήνια της Βουλής μ΄αυτά ενός τηλεοτπικού στούντιο, ενός ..οικου ανοχής;
Ο Μιχάλης Ανδρεαδάκης γράφει για τον… τραβηγμένο πανηγυρισμό του Μίρνες Σίσιτς στην αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Πανιώνιο.
Τα «γαλλικά» του Μίρνες Σίσιτς
«Ξένισαν» ορισμένους ο τρόπος που πανηγύρισε ο Μίρνες Σίσιτς κόντρα στον Πανιώνιο. Δύο φορές έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στη Νέα Σμύρνη και μετά δεν... κρατιόταν. Το τι είπε το στόμα του δεν λέγεται!
«Μη μιλάς βρε παιδί μου, μη μιλάς» του φώναζε την ίδια ώρα ο Νίκος Αναστόπουλος από την εξέδρα αλλά εκείνος εκεί! Το βιολί του! Κάπως έτσι, άλλωστε, μοιάζει και η πορεία του ΟΦΗ!
Οι Κρητικοί εξακολουθούν να μιλούν... αθυρόστομα και όσους τους είχαν «ξεγραμμένους» από την αρχή του πρωταθλήματος! Κανείς δεν υπολόγιζε την... αρμάδα του «μουστάκια» και όταν την βρήκαν απέναντι τους τα... άκουσαν εντός αγωνιστικού χώρου.
Η νίκη μέσα στη Νέα Σμύρνη δεν θα πρέπει να προκαλεί έκπληξη σε κανέναν. Ο ΟΦΗ κατόρθωσε να φύγει με βαθμό από την Τούμπα, να ρίξει τρία γκολ στην ΑΕΚ, να κάνει ανατροπή από 2-0 με τον Ολυμπιακό και υπήρχε περίπτωση να χάσει από τον Πανιώνιο;
Την προηγούμενη εβδομάδα γράφαμε για μια ομάδα που δεν ξέρει να χάνει. Τώρα πρέπει να αναφέρουμε ότι ο ΟΦΗ είναι ένα σύνολο που ξέρει ακόμα τον τρόπο να κερδίζει. Ο Νίκος Αναστόπουλος παρουσίασε ένα σχήμα στην πλατεία που δεν είχαμε δει μέχρι σήμερα.
Παρέταξε την ομάδα με σύστημα 4-3-3, ρίχνοντας τους δύο Λόπεθ (Ζόρντι και Χόρχε) για πρώτη φορά στο αρχικό σχήμα. Ειδικά ο πρώτος ήταν από τους κορυφαίους από της αναμέτρησης, «κόβοντας» κάθε κίνδυνο προς την εστία του Κάρολ και μοιράζοντας σωστά το παιχνίδι.
Οσο για την επιθετική γραμμή, δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση. Ο Βαγγέλης Μάντζιος αναδεικνύεται, πλέον, σε «εγγύηση» στο σκοράρισμα για την κρητική ομάδα και έδωσε τα διαπιστευτήρια του παρά το γεγονός ότι προερχόταν από πρόβλημα τραυματισμού.
Οσο για τον Σίσιτς; Σε ομάδες τέτοιας δυναμικότητας, όπως είναι ο ΟΦΗ, ένας παίκτης με τις ικανότητες που διαθέτει ο Σλοβένος αποτελεί «ταμάμ»! Προσδίδει ταχύτητα, δύναμη και δυνατότητα στο σκοράρισμα σε ένα... οικονομικό «πακέτο». Εχει, όμως, κι ένα ελάττωμα. Δεν κλείνει το στόμα του...
Πηγή: sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: